Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi için hedeflenen 26 bölüm performansı bile artık riske girdi!

Adım Farah dizisi için hedeflenen 26 bölüm performansı bile artık riske girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi ilk başladığı günden bu yana reytingler konusunda beklentilerin hep gerisinde kalan bir yapım olarak anıldı. Dizinin ikinci sezonda hikayesini değiştirerek ve yeni oyuncular katarak daha iyi sonuçlar alacağına yönelik beklentiler de ortadan kalktı.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer alması dizinin şimdiye kadar ayakta durmasının en önemli nedeniydi. Şayet böyle etkili iki oyuncu başrolde olmasa ve yurt dışı satışları da iyi gitmese her halde Adım Farah dizinin bu kadar süre ekranda kalması bile sürpriz olabilirdi.

Dizinin artık çarşamba akşamları yayınlanmayacağı, Cumartesi günlerine alındığı haberinin netleşmesi ile birlikte izleyicilerin büyük hayal kırıklığı yaşadığını söylemek lazım.

Adım Farah dizisinin 18. yeni bölümü 4 Kasım Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Gönül Dağı ve Kardeşlerim isimli iki güçlü dizinin karşısında Fox TV’nin Kader Bağları isimli projesinin sadece 5 bölüm ekranda kalabildiğini ve Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin bile erken finali engelleyemediğini belirtmek gerekiyor.

Adım Farah dizisi için hep 26 bölümlük garanti bir süreçten bahsediliyordu. Bunun için de yurt dışı satışlarının çok iyi gitmesi bir dayanak noktası olarak ifade ediliyordu. Ancak Fox TV’nin diziyi çarşamba rekabetinden çekmesi ve Cumartesi akşamlarına alması bir son şans gibi gözükse bile, 26 bölüme ulaşmasının bile artık riskli bir durum olduğunu söylemek gerekiyor.