Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin çekicilik nedenlerini Diren Polatoğulları’ndan daha iyi kimse anlatamaz!

Yalı Çapkını dizisinin çekicilik nedenlerini Diren Polatoğulları’ndan daha iyi kimse anlatamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinde, Kazım karakteri ile yer alan Diren Polatoğulları, izleyenleri hayretler içinde bırakan bir performans ortaya koyuyor. Afra Saraçoğlu’nun Seyran ve Mert Ramazan Demir’in de Ferit karakterleri ile başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri başladığı günden bu yana çok yüksek oranlarda geliyor.

Kazım karakterinin şivesi, tavırları, mimikleri ile bambaşka bir karakter yaratan Diren Polatoğulları, dizinin bu kadar başarılı bir iş olmasının önemli paydaşlarından birisi de oldu. Diren Polatoğulları, zengin ve güçlü bir ailenin çapkın oğlunun, erken yaşta evliliğe mecbur bırakılan genç bir kızın hayatını baştan aşağıya değiştirmesine odaklanan dizinin tepki görmesini beklediğini ama izleyicilerin bu hikayeyi normal karşıladıklarını anlattı.

Türkiye’de özellikle Doğu illerinde benzer hikayelerin olduğu gerçeğini ortaya koyan Diren Polatoğulları, “Hiç yadırganmadı. Ben ondan endişeleniyordum açıkçası ama hiç yadırganmadı” diye konuştu.

Yalı Çapkını dizisinin rakiplerinden farkını ve neden daha çok sevildiği sorusunu yanıtlayan Diren Polatoğulları, yaptığı saptama ile dizinin başarısına da ışık tutmuş oldu.

Ünlü oyuncunun yorumu, bugüne kadar Yalı Çapkını dizisinin neden milyonlarca izleyiciyi ekrana çektiğinin en iyi açıklamalarından birisiydi:

“Bence şöyle bir şey var, iki karakterin de defoları var. Başrollerden bahsediyorum. Özellikle Ferit karakterinin çok mantıklı defoları var. Tırnak içinde o bildiğimiz kahramanlardan değil. Ona çok kızabiliyorsun, hep onun tarafını tutmuyorsun. İzleyici olarak sadece onun tarafını tutmuyorsun. O (Ferit) ne yaparsa yapsın yemiyor yani. Kızabiliyorsun, nefret edebiliyorsun, küfür edebiliyorsun. Öyle şeyler bence çok gerçek bir hikaye kokuyor. Çok gerçek bir adam oluyor o zaman.

Kız için de aynı şey geçerli. O (Seyran) çok karakterli duruyor ama o da babasından gördüğü şiddetten dolayı onunda bazen defoları çıkabiliyor, her insan gibi. Bence çok gerçek karakterler.

Bir de biz Gaziantep’te 3 bölüm orada çektik. Orada çok fazla vakit geçirdik. Ekip, Gaziantep’e gidince bilmediğimiz bir yer, çekim yapıyoruz, otele gidiyoruz, yemek yiyoruz. Ekipçe yemek yemeyi çok seviyoruz. Tabii öyle olunca herkes acayip kaynaştı. O çok bize yaradı. Orada tam ekip olduk. Herkes birbiri ile çok iyi anlaştı. Ufacık bir sorun bile bugüne kadar çıkmadı.”