Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yaptıkları paylaşım kahkaha attırdı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yaptıkları paylaşım kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin dikkat çeken ve başarılı oyunculuklarıyla ön plana çıkan isimleri oldu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir! Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit olarak çok beğenilen dizi çifti olarak da gündemden düşmüyorlar.

Kanalın yüzünü güldüren reytingleriyle sezon başından beri çok konuşulan bir dizi Yalı Çapkını. Haliyle dizinin başrol oyuncuları olan Saraçoğlu ve Demir de giderek sosyal medyada daha çok ön plana çıkıyor.

İki oyuncunun yaptıkları paylaşımlar da ayrıca hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerine çok yakıştırılıyor ve uzun yıllardır arkadaş olmalarının da verdiği bir enerjiyle ekran uyumları da beğeni topluyorlar.

Oyuncuların instagram sayfasından yaptıkları paylaşımlar heyecanla takip edilirken, 10 Mart Cuma akşamı ekrana gelen 23. bölüm öncesinde her iki oyuncunun hemen hemen aynı anlarda yaptığı bir paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yaptıkları paylaşım kahkaha attırdı! 8

İki oyuncunun sette birlikte sahnelerinde çok eğlendikleri, zaman zaman yaptıkları paylaşımlara yansıyor. Esprili kişilikleriyle hayranlarını gülümseten son pozları da ayrıca sosyal medyada konuşuldu! Afra Saraçoğlu, saçlarının birbirine karıştığı Mert Ramazan Demir ile komik bir hallerinin fotoğrafını “Çalı yapkını day” mesajıyla instagram hesabından yayınladı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yaptıkları paylaşım kahkaha attırdı! 9

Fotoğrafı daha sonra Mert Ramazan Demir de kendi instagram hesabının story bölümünden yayınladı. Birbirlerini etiketleyerek yaptıkları bu paylaşımlar takipçilerini güldürürken Yalı Çapkını’nı ‘Çalı Yapkını’ olarak yorumlayan Afra Saraçoğlu’nun yüz ifadesi ve hali de ayrıca kahkaha attırdı….