Ana sayfa Sosyal Medya Sıradanlıktan popülerliğe! Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak nereden nereye gelmiş!

Sıradanlıktan popülerliğe! Kardeşlerim dizisinin Ömer’i Yiğit Koçak nereden nereye gelmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Samsun’da büyüyen ve Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri ile büyük bir başarı kazanan Yiğit Koçak, geldiği bu nokta ile hem ailesini hem de arkadaşlarını çok şaşırttı. Oyuncu, belirli bir noktaya geldikten sonra da çevresinin elde ettikleri karşısında büyük mutluluk yaşadığını anlattı.

Geçtiğimiz ay İspanya’ya giden ve burada hem hayranları ile buluşan hem de İspanyol medyasında yer alan Yiğit Koçak, hayranlarının akrabaları dahil hemen her şeyi öğrenebilme isteklerine hayran olduğunu söyledi. Takipçilerinin ailesini tanımasını ve onlarla ilgilenmesini şaşırtıcı bulan oyuncu, ailesinde sanatın herhangi bir dalında yer alan kimse olmadığını söyledi.

Çocukluk günlerinde sessiz ve sakin birisi olduğundan bahseden oyuncu, o yılları şu sözlerle anlattı: “Kendi halimdeydim. Zaten çok sessiz ve sakin bir çocuktum. Çok konuşabilen, ikili ilişkileri iyi olan bir çocuk değildim. İçine kapanıktım. Çok ders çalışırdım, babam gibi doktor olmak istiyordum. Bir dönem basketbol oynadım. Onun dışında başka bir hayatım yoktu.”

Oyuncu olmasaydı müzisyen olmayı arzu edeceğini anlatan Yiğit Koçak, hayatında davulun yerinin de çok özel olduğunu söyledi. Sesinin pek de güzel olduğunu düşünmeyen oyuncu, kimseye rahatsızlık vermemek için şarkı söylemediğini söyleyerek esprili bir ifade kullandı.

Artık insanlarla çok etkilendiği için daha sosyal birisi olsa da tam olarak kendisini rahat hissedemiyor. Oyuncu, “Çok çekingen olduğum için, çok faydasını göremedim. İçine kapanıklığı tam anlamıyla atamadım. Artık insanlarla çok etkileşimde olduğu için azar azar gidiyor. Benim asıl beslendiğim yer burası. Ben dışa çok açık bir adam olursam istediğim gibi oynayamam. Benim güç aldığım yer orası” açıklamasında bulundu.