Ana sayfa Dizi Fragmanları Adım Farah dizisinde Tahir’in kararlılığı izleyicileri memnun edecek!

Adım Farah dizisinde Tahir’in kararlılığı izleyicileri memnun edecek!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşan Adım Farah dizisinin 4 Ekim Çarşamba akşamı 16. yeni bölümü yayınlanacak. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde olaylar iyice kızışacak.

Farah ile Tahir arasında yaşanacaklar ekran başındaki izleyicilere yeni duygular yaşatacak. Dizinin ikinci sezonu düşük gelen reytingler nedeniyle biraz moral bozucu açıldı. Yeni bölüm ile birlikte reytinglerde bir kıpırdanma olması beklentisi de var.

Adım Farah dizisinin 16. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Mehmet’in uyanması Tahir’in kurtuluşu demektir. Bir yıl sonra hapisten çıkan Tahir halen Farah’ın kendisinden boşanmak istediğini söylerken Behnam’ın etkisi altında olup olmadığını, ondan ve kendisine yapacaklardan korktuğu için mi böyle davrandığını merak etmektedir.

Tahir, Farah’ı ondan asla vazgeçemeyecek kadar çok sevmektedir. Ya Farah…

Geçen bir yılda, o Tahir’i unutmuş, unutabilmiş midir? Tahir’in bundan emin olması gerekiyordur. Farah’la yalnız kalmanın bir yolunu bulmalı, onunla her şeyi konuşacağı bir fırsat yakalamalıdır.

Behnam’ın annesi Rahşan’sa Farah’ın varlığından rahatsızdır ve oğlunun bu genç kadına duyduğu hislerin gün be gün güçlendiğini büyük bir üzüntüyle görmektedir. Farah’tan kurtulmak için kurduğu bir plan ise sürpriz bir biçimde başarıya ulaşır.