Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde tezatlık arttı, çok kritik bir sürece girildi!

Adım Farah dizisinde tezatlık arttı, çok kritik bir sürece girildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin reyting sonuçlarının iyi gelmemesi, izleyicilerin moralini bozmaya devam ediyor.

Adım Farah dizisi 16 bölümdür ekranda yer alıyor ve ilk sezonda elde edilen reytingler bile ikinci sezonda elde edilemedi. Kemik izleyici kitlesinin bir bölümünü kaybeden dizinin yeni sezondaki yeni hikayesine gösterilen ilginin az olması yapım ekibini rahatsız eden bir konu…

Sosyal medya ortamında ise tam tersi bir durum yaşanıyor Adım Farah dizisi, haftanın en çok konuşulan dizisi olmayı başarıyor.

Sosyal medya ile reytingler arasındaki bu farklılık dizinin kritik bir süreç içinde olduğunu da anlatıyor. Bu kadar güçlü sosyal medya desteğine rağmen Adım Farah dizisinin reytinglerde düşük oranlar elde ediyor olması, ilerleyen haftalarda Fox TV’nin dizi hakkında yeni kararlar almasına yol açabilir.

11 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 17. bölüm bu anlamda çok büyük önem taşıyor. Dizinin reytinglerde bir miktar yukarı çıkması bile çok olumlu olacaktır.

Geçen hafta tüm kişiler, AB ve ABC1 gruplarında diğer programlar karşısında çok geriye düşen Adım Farah, izleyicilerin desteğine ihtiyaç duyuyor.

Peki dizinin 17. yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

Behnam tarafından inşaattan aşağı atılan Tahir’i hiç beklemediği biri kurtaracaktır. Farah ise Tahir’in öldüğünü düşünerek büyük bir boşluğa düşecektir. Behnam, Farah’ı çaresiz ve güçsüz kılmaya çalışırken onu kaybetme korkusuyla yüzleşerek onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlayacaktır.

Farah ve Tahir ise pes etmeden, birbirlerinden habersiz, Behnam ve zorbalıklarına karşı mücadele etmeye başlayacaktır. Tahir bu amaçla kendisine güvenen Mehmet’i bile kullanmaktan çekinmeyecek, Behnam’ın iktidarını sarsacak çok önemli bir bilgiye ulaşacaktır.

Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak isteyecektir. Ancak Ali Galip’in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları beklemektedir.