Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin dizisi Bambaşka Biri’ne nazar değdi!

Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin dizisi Bambaşka Biri’ne nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in oyunculuk performansları ile çok yoğun bir şekilde eleştiri altında kalmasına rağmen Bambaşka Biri dizisinin ilk 4 bölümde çok iyi reytingler elde etmesi dikkat çekmişti.

Burak Deniz ile ikinci kez bir dizi projesinde buluşan Hande Erçel, hayranlarında da çok yoğun bir destek buluyor. Bu desteği de sosyal medyada gerçekleşen güçlü etkileşimlerden fark edebilirsiniz.

Ancak dizinin reytinglerinde bir düşüş yaşanması da bir talihsizlik olarak dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz pazartesi günü beşinci bölümü yayınlanan dizi, tüm izleyici gruplarında da ciddi kayıtlar yaşadı.

Hande Erçel’in savcı Leyla olarak yer aldığı, Burak Deniz’in haber spikeri Kenan karakteri ile farklı bir görüntü çizdiği Bambaşka Biri dizisi pazartesi rekabetinde büyük fark yarattı.

İlk 4 bölümde de yüksek gelen reytingler hayranları çok memnun etti. Fakat beşinci bölümde yaşanan ciddi reyting düşüşü kafalarda soru işareti yaratmaya başladı.

Bambaşka Biri dizisinin yeni bölümlerinde reyting sonuçları çok dikkatle izlenecek, geçen bölümde yaşanan düşünün yerine biraz daha iyi sonuçlar ile bir toparlanma bekleniyor.

Burak Deniz ve Hande Erçel açısından da dizide birbirlerine çok iyi uyum sağladıklarını, rollerin de hakkını verdiklerini söylemek yerinde olacaktır.