Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde yabancı izleyiciler sayesinde gündemde kalıyor!

Adım Farah dizisinde yabancı izleyiciler sayesinde gündemde kalıyor!

tarafından ker_def

Adım Farah dizisinin Türkiye’deki izleyicileri yeterince cezbedememesine rağmen, yurt dışındaki izleyiciler için ise vazgeçilmez yapımlardan birisi olması şaşırtıcı bir görüntü sergiliyor.

26. bölümde final yapma ihtimali konuşulan Adım Farah dizisinin yayında kalabilmesi için yerli izleyicilerin ekran başına geçmesi ve dizinin önemli bir reyting artışı sağlaması gerekiyor. 2’li oranlardaki reytinglerin diziyi kurtarma konusunda çok faydası olmayacaktır.

Adım Farah dizisinin ikinci sezonda önce hikaye olarak izleyicilerin eleştirilerini alması sonrasında senaryo grubundaki değişiklik ile birlikte yeniden daha heyecanlı hale geldiğini görmekteyiz. Ancak tüm bu gelişmelerin projeyi kurtarma ihtimali çok da fazla olmayacak gibi gözüküyor.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinde 23. bölüm Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde yeni gelişmeler yaşanacak. İşte detaylar:

Farah ve Tahir, Kerimşah’ın yeniden ilik nakline ihtiyacı olduğunu Behnam’a inandırır. Ama sonrasında Farah ve Tahir için işler hiç de kolay olmayacaktır.

Mehmet üzerine atılan iftiradan sıyrılıp masumiyetini ispat etmek için kardeşi Tahir’le iş birliği yapar. Bu iş birliği sonrası Mehmet polisliğe geri döner fakat emniyette iki kardeşi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Farah ise annesini kurtarmak üzereyken Behnam’dan beklenmedik bir hareketle karşı karşıya kalır.