Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor!

Adım Farah dizisinde öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında güçlü bir hikaye ortaya koyan Adım Farah dizisine olan ilgi her geçen hafta daha da artıyor. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, hikayenin Farah ile Tahir üzerine kurgulanmış olması, yan karakterleri önemsizleştirmiyor.

Tabii ki bir de Rastin Paknahad’ın canlandırdığı çocuk oyuncu Kerimşah var ki, o da çok başarılı bir seçim olarak daha ilk andan itibaren milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bıraktı. İran asıllı olan Rastin ile Demet Özdemir’in de sette çok iyi anlaştığına yönelik bilgiler geliyor.

Adım Farah dizisine öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor! 1

Yan rollerden en dikkat çekenler arasında Mehmet Koşaner karakterinde Fırat Tanış’ın sergilediği performans gerçekten takdir edilecek düzeyde.

Fırat Tanış her türlü role kendisini o kadar başarılı bir şekilde adapte ediyor ki, Adım Farah’ı izleyenler komiser Mehmet karakterini de sanki gerçekten böyle birisi varmış hissiyle izliyor.

Adım Farah dizisine öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor! 2

Tabii bir de Mehmet Koşaner’in yanından ayrılmayan İlyas karakterindeki Kemal Burak Alper’in de bu proje sayesinde bir hayli sevileceği belli oluyor.

Bir başka yan karakter olarak Gönül’ü canlandıran genç oyuncu Derya Pınar Ak gayet başarılı bir iş çıkartıyor. 2019 yılından bu yana çeşitli projelerde küçük rollerde yer alan Derya Pınar Ak, Adım Farah’taki Gönül rolü ile bir hayli görünür hale geldi.

Adım Farah dizisine öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor! 34

Canlandırdığı karakterlere hayat veren isimlerden Mert Doğan’ı da Bekir rolünde hikaye içinde sıklıkla göreceğinizden emin olabilirsiniz. Babil dizisinde Yalçın olarak akılda kalan oyuncu, yaz döneminde Adı Sevgi ve Ocak’ta yayınlanan Şahmaran dizilerinde de etkili olmuştu.

Adım Farah dizisine öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor! 4

Bir başka genç oyuncu Oktay Çubuk’un da Kaan rolü için gayet iyi bir seçim olduğunu ilk iki bölümdeki performansı ortaya koydu.

Oyuncu, Baba dizisinde geçen yıl iyi bir çıkış yaptıktan sonra yaz döneminde Ah Nerede dizisinin başrolünde yer almıştı.

Adım Farah dizisine öyle yan roller var ki, başroller kadar ilgi görmeyi hak ediyor! 5

Başrollerde yer alan Engin Akyürek ile Demet Özdemir elbette ki, dizinin ana unsurları.

Ancak bu saydığımız yan rollerdeki oyuncuların da dizinin izlenmesine çok önemli katkıları olduğunu söylemek gerekiyor.

Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Lale Başar ve Senan Kara gibi tecrübeli isimler de Adım Farah dizisine büyük renk katıyor.