Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Afra Saraçoğlu hayranlarına kalp gönderdi!

Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Afra Saraçoğlu hayranlarına kalp gönderdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Mert Ramazan Demir ile birlikte Afra Saraçoğlu yer alıyor. İki genç oyuncunun güçlü bir uyum sağlaması ile birlikte, dizinin çok beğenilmesinde başarılı performansları da rol oynuyor.

Afra Saraçoğlu, bir anda büyük popülerlik elde ettiği bu diziden sonra sosyal medyanın en çok konuştuğu ünlü isimlerden birisi haline geldi. Dizideki birçok sahnenin gündem olmasının yanı sıra, iki genç oyuncunun enerjisine ve uyumuna hayran kalanlar da uzun süre Yalı Çapkını dizisini gündemde tuttu.

Ancak 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketinin ardından her şey bir anda değişti. Tüm ülkenin gündemi deprem bölgesi ve yapılacak yardımlaşma çabasına kaydı. İşte bu süreçte Afra Saraçoğlu da hem maddi hem de bedeni anlamda deprem yardımlaşmasına katıldı.

Afra Saraçoğlu’nun bu çabalarının yanı sıra hayranları da ünlü oyuncu adına çeşitli kampanyalar düzenleyerek katkı sunmak için çaba harcadı. Oyuncunun hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki hayranları çeşitli bağış kampanyaları yaptı.

Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Afra Saraçoğlu hayranlarına kalp gönderdi! 31

Ahbap Derneği’ne bağışlanmak üzere yapılan bir kampanya paylaşımına Afra Saraçoğlu da kalp emojisi ile yanıt vererek, hayranlarının bu çabasından çok memnun olduğunu ortaya koydu.

Yalı Çapkını dizisinin iki başrol oyuncusu, ayrıca birçok televizyon kanalında ortak yayınlanan depremzedeler için bağış kampanyasında vatandaşlardan gelen telefonlara yanıt vererek, yardımların daha geniş yankı bulması için emek verdi.

Yalı Çapkını dizisiyle parlayan Afra Saraçoğlu hayranlarına kalp gönderdi! 32