Ana sayfa Sosyal Medya Adını Feriha Koydum’da Lara ile ünlendi, şimdi Sol Yanım dizisine katıldı!

Adını Feriha Koydum’da Lara ile ünlendi, şimdi Sol Yanım dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Perşembe akşamı Star TV ekranında başlayan Sol Yanım dizisi genç izleyiciler tarafından ilgi gördü. Tolga Mendi ve Özge Yağız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ise beklentilerin altında geldi. 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 2. yeni bölüm reyting sonuçları açısından çok kritik olacak.

Kimi dizi hayranlarının Adını Feriha Koydum dizisine benzettikleri Sol Yanım’da bir iddialı isim daha var. 2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan, Kavak Yelleri’nde rol alan ve Adını Feriha Koydum’daki Lara Atabeyli olarak da ismini duyuran Feyza Civelek’ten bahsediyoruz.

Oyuncu, Güllerin Savaşı dizisinde Çiçek, Bir Umut Yeter ‘de ise Damla olarak ekranda yer almıştı. Şimdilerde ise Civelek, Sol Yanım dizisiyle birlikte hayranları ile 2 yılın ardından yeniden buluştu. Oyuncu yeni dizide Nazlım isimli karaktere hayat verecek.

Adını Feriha Koydum'da Lara ile ünlendi, şimdi Sol Yanım dizisine katıldı! 7

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, perşembe akşamı STAR TV’de seyirciyle buluşan ‘Sol Yanım’ın ikinci bölümünde Feyza Civelek’in gelişi hikayede neleri etkileyecek merakla bekleniyor.

Dizinin hazır cevap, özgüveni yüksek ve rap tutkunu karakteri için heyecanlı olduğunu söyleyen Civelek, Nazlım rolü için imajını tümüyle yeniledi. Şeyda Coşkun ile çalışan Feyza Civelek hem kilo verdi hem de daha atletik bir vücuda sahip oldu.

Dizinin en sürprizli karakterlerinden biri olan, Serra ve Nilgün’ün mahallesinde yaşayan Nazlım Gürol, tesadüflerin yarattığı başlangıçlar sayesinde kendine yeni bir hayat kurmanın peşine düşecek.

Liseyi bitirdikten sonra rap müzik aşkıyla barlarda garsonluk yapmaya başlayan Nazlım, Serra sayesinde Kuzey Üniversitesi kampüsündeki yerini alacak!

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, her perşembe STAR TV ekranında.