Ana sayfa Dizi İzle Adını Sen Koy 373. bölümünde neler oldu? 373. bölümün tamamını izleyin!

Adını Sen Koy 373. bölümünde neler oldu? 373. bölümün tamamını izleyin!

tarafından ker_def

Adını Sen Koy dizisinin 373. bölümü 26 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Dizinin geçen sezona göre reytinglerinde çok ciddi bir düşüş var. Erkan Meriç ve Hazal Subaşı’nın ayrılığından sonra hem hikaye hem de başrol oyuncularının değişmesi diziye ciddi izleyici kaybettirdi.

Peki 373 bölümde neler yaşandı. Videodan 373. bölümün tamamını HD olarak izleyebilirsiniz.

373. bölümde yaşananları özeti ise şöyle:

Hiçbir iyilik cezasız kalmaz. Yaptığı iyilik Azize’ye pahalıya patlar. Ön yargılarına yenilen Oğuz, Azize’nin en ağır cezayı alması için var gücüyle çalışmaktadır. Dolandırıcı damgası yiyen Azize’nin tek kurtuluşu Jülide’nin bir an önce uyanmasıdır.

Ali ise yaşlı cadının eline mahsurdur. Azize bir an önce oğlunun yanında olmak ister. Peki bu mümkün olacak mıdır?

Selin belli etmese de sakladığı bir şeyler vardır, Koray bunu fark etmesi an meselesidir.

GENEL BİLGİLER

Kervancıoğlu Ailesi, kaybettiklerinin yasıyla toparlanmaya çalışırken yalnız değildir. En büyük destekçileri zor günlerinde hem şirketi hem aileyi ayakta tutan Oğuz Kervancıoğlu’dur. Oğuz, Jülide’ye söz vermiştir; Ömer ve Zehra’nın kayıp çocuğu Emir’i bulup ait olduğu konağa getirecektir.

Hayatı boyunca tek başına yaşam mücadelesi veren Azize ise güzelliği başına bela olmuş bir kadındır. Uğruna canını vereceği, en kıymetli varlığı oğlu Ali’dir. Azize’nin tek isteği oğlunun karnını doyurabileceği bir iş bulup namusuyla para kazanmaktır.

Peki haksız yere uğradığı iftira bir insanın hem şansı; hem şanssızlığı olabilir mi? Uzun süredir beş parasız olan Azize bulduğu işe dört elle sarılırken kaderi bir karşılaşma hayatını tamamen değiştirecektir.