Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü!

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1975 yılında dünyaya gelen Ufuk Özkan, magazin gündemine 16 yıllık eşi Nazan Güneş ile boşanması ile gelmişti. 2017 yılında başlayan ve 2020 yılının Aralık ayında final yaparak izleyicilerine veda eden Kalk Gidelim dizisinde Seyfettin olarak izlediğimiz oyuncu, son iki sezondur dizilerden uzak duruyor.

Kalk Gidelim, Muğla’da çekilen bir diziydi ve köy hayatını yansıtan eğlenceli konusuyla büyük ilgi çekmişti. Bu dizinin başrolünde uzun yıllar Muğla’da kalmak durumunda olan Ufuk Özkan, son 2 yıldır ise diziler yerine sinema filmlerinde yer almayı tercih ediyor.

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü! 10

Son dönemde dikkatleri çeken, hikayesini Gonca Vusalteri’nin yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin çekimlerinin devam ettiğini anlatan Ufuk Özkan, “Bir tane daha okuma provası oldu, Algı Eke ile birlikte oynayacağımız bir komedi filmi. Onun da çekimleri İstanbul’da başlayacak. Yoğun, yazın filmlerle geçiyor” diye konuştu.

Nazan Güneş’ten boşanmasının ardından annesinin yanına taşındığı da ortaya çıkan oyuncu, eşinden sıkıntılı bir şekilde boşanmadığını, halen görüşmeye devam ettiklerini ifade etti.

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü! 11

“Sadece evleri ayırdık o kadar, ben de annemin yanına geldim ama sürekli görüşüyoruz” diyen Ufuk Özkan, fikir ayrılığı yaşadıkları için boşanma gerçekleştiğini anlattı.

16 yılın ardından bir şeylerin bittiğini karşılıklı olarak anladıklarını ifade eden Ufuk Özkan, bir oğulları olduğunu ve ayrı olsalar da eski eşiyle yine görüşmeye devam edeceklerini ifade etti.

22 yaşındayken Ölümsüz Aşk isimli dizi projesi ile setlere adım atan Ufuk Özkan, kariyerinde 25. yılında olduğunu da hatırlattı. Fotoğrafı bir hayranının gönderdiğini anlatan oyuncu, bunu instagram’da paylaştığını ve 25 yıllık süreçte neler yaşadığını düşündüğünü belirtti. Bu fotoğrafı ayrıca mesaj yazarak da paylaşan oyuncu, hayranlarından gelen yorumlardan da çok memnun kaldı.

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü! 12

Ufuk Özkan, bu mesajında aslında 22 yaşındaki kendisine bazı tavsiyelerde bulunuyordu. Bu tavsiyeler aynı zamanda bir itiraf niteliği de taşıyor. İşte o mesajdan bir bölüm:

“İlerde bi 10 sene sonra arkanı yasladığın ağaç seyircin, sevenlerin olacak korkma. Yaşarsan yaşa, o utangaç gülümsemen değişmeyecek abinden söz sana.. Hatalar hem de saçma hatalar yapacaksın.. Paran çok olacak sonra hiç olmayacak. Keşke şimdi söyleyebilseydim sana arkadaşlarını iyi seç, herkese güvenme diye.”

Kalk Gidelim dizisinden sonra Ufuk Özkan adeta dizilere küstü! 13

İnsanın gençken hatalar yapabildiğini anlatan Ufuk Özkan, koşulsuz bağlandığı arkadaşlarından zarar gördüğünü de sözleriyle ortaya koydu. Bir takım yanlışlar yaptığını anlatan Ufuk Özkan, aradan geçen 25 yılın ardından bazı şeyleri daha net görebildiğini ve insanları daha iyi seçmeye çalıştığını dile getirdi.