Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim dizisinin Mustafa’sı Erkan Sever, atv dizisine transfer oldu ve imajı da çok değişti!

Kalk Gidelim dizisinin Mustafa’sı Erkan Sever, atv dizisine transfer oldu ve imajı da çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelen Erkan Sever, uzun yıllardır oyunculuk yapıyor. Sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de yer almakta olan Erkan Sever, 2014 yılında yayınlanan Güzel Köylü isimli dizideki Niyazi karakteri ile popüler hale gelmişti. Sonraki süreçte farklı yapımlarda izlediğimiz oyuncu, 5 sezon süren Kalk Gidelim isimli TRT1 dizisinde de başrolde bulundu.

Mustafa Ali Dal karakteri ile Kalk Gidelim dizisinin unutulmaz isimlerinden birisi haline gelen Erkan Sever, 2 yıllık aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Oyuncu, yeni sezonun iddialı çıkış yapan projelerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazam ile izleyicilerle yeniden buluştu. Hikayede Orhan karakterini canlandıran oyuncu, değişen imajıyla da herkesi bir kez daha şaşırttı.

Kalk Gidelim dizisinin Mustafa'sı Erkan Sever, atv dizisine transfer oldu ve imajı da çok değişti! 8

Kalk Gidelim dizisinden hatırlayanlar Erkan Sever’in son halini görünce bu duruma çok şaşırdı. Saç şekli değişen, sakal ve bıyık bırakan Erkan Sever, yeni imajıyla Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin önemli isimlerinden birisi oldu.

Oyuncu, Orhan karakteri ile hikayede etkili bir noktada bulunuyor. Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Ceyazir Türk karakterinin geri dönüşü ile şaşıran Orhan, farklı yollara saptığı için de biraz kaygılı. Cezayir ile Orhan karakterlerinin yeniden karşılaştığı sahneden çok etkilendiğini belirten Erkan Sever, şunları anlattı:

“Çok güzel bir oyunculuk anıydı benim için. Çok güzel bir tirattı, çok keyif aldım, çok güzel bir sahneydi. İçimde fırtınalar koparken ve saklamam gereken bir sürü şey varken, bunların hiçbirini belli etmeden, naif bir şekilde sahneyi oynamam gerekiyordu. Her halde başardığımı düşünüyorum.”

Kalk Gidelim dizisinin Mustafa'sı Erkan Sever, atv dizisine transfer oldu ve imajı da çok değişti! 9

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Erkan Sever, İzmir ve İstanbul’da devlet tiyatrolarında birçok oyunda yer aldı.

Sanat yaşamını tiyatro ile sınırlandırmak istemeyen oyuncu, hem sinemada hem de dizilerde birbirinden farklı karakterlerle kariyerine devam ediyor. 1996 yılında Örümcek isimli dizi ile televizyonda yer alan oyuncu, yıllar içinde birçok farklı projede yer alarak kariyerinde çok önemli işlere imzasını attı.