Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim’in yerini dolduracak yeni TRT1 dizisi Mükemmel Eşleşme aile dizisi arayanlar için geliyor!

Kalk Gidelim’in yerini dolduracak yeni TRT1 dizisi Mükemmel Eşleşme aile dizisi arayanlar için geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de özlemle beklenen aile dizisi konsepti Mükemmel Eşleşme ile geri döndü! TRT1 ekranında yayınlanan tarihi diziler, psikolojik dramalar ve trajik dizilerin yanında şimdi de izleyicilerin merakla beklediği bir aile dizisi konsepti geliyor.

Uzun yıllar devam eden Kalk Gidelim dizisinden sonra ailece izlenecek yapımlar konusunda adım atmayan TRT1, 2022 yılında bu eksikliği de tamamlayacak. Birol Güven’in sahibi olduğu Mint Productions tarafından hazırlanan Mükemmel Eşleşme bir aile dizisi olmasının yanı sıra, insan hikayelerinin anlatılacağı ve eğlence unsurunu da taşıyacak bir yapım olacak.

Hem dram hem eğlence hem de aile ortamının yansıtılacağı bir yapım olması ile birlikte Kalk Gidelim dizisinin boşluğunu Mükemmel Eşleşme doldurmaya çalışacak. Yaz sezonu için düşünülen dizinin iyi sonuçlar alması durumunda kış sezonunda da devam edebileceğini belirtelim.

Kalk Gidelim'in yerini dolduracak yeni TRT1 dizisi Mükemmel Eşleşme aile dizisi arayanlar için geliyor! 7

Okuma provaları yapılan ve çekimlerine de başlanan Mükemmel Eşleşme dizisinden ilk fragman yayınlandı. Fragmanı görenler hoş ve duyguların öne çıkacağı, aile ortamında izlenebilecek bir yapım olduğunu fark ediyor.

Mükemmel Eşleşme’nin sloganı ise şöyle:“ Evlilik aşkı bitirmez, başlatır.”

Henüz ne zaman yayınlanacağı netleşmese da yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim , Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral.”

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin yönetmenliğini Emre Kavuk üstleniyor.

Kocaman kalabalık bir aile ve sıcacık insan hikayelerinin yer aldığı “Mükemmel Eşleşme ” çok yakında TRT 1’de…