Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 12. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Afili Aşk 12. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

tarafından ker_def

Şimdi Volkan’a git ve o kara kutuyu aç! Afili Aşk heyecanla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam 20.00’de Kanal D’de yine büyük bir heyecana sahne olmaya geliyor. Dizinin 12. bölümünden ön izleme yayınlandı. Videodan ön özleme görüntülerine bakabilirsiniz

Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’u buluşturan dizinin bu bölümünde Kerem ve Ayşe, aynı yatağı paylaşınca ilginç gelişmeler yaşanacak. Neler olacağı merakla bekleniyor.

12.bölüm özeti şöyle:

Yaz aylarının en çok izlenen dizisi olan Afili Aşk, yeni sezonda da Kerem ve Ayşe’nin yeni maceralarıyla yoluna devam ediyor. İkili arasındaki buzlar hızla erirken, Ayşe’nin yüzüğü çıkarmasına tepki gösteren Kerem, artık ondan etkilendiğini kabul etmeye başlar.

Kerem’in ilgisi karşısında Ayşe de kayıtsız kalamaz. Kerem’in yattığı kanepe, onlar evde yokken çıkarılmıştır. Eve döndüklerinde ne yapacağını şaşıran ikili, aynı yatakta yatmaya mecbur kalmıştır. Bu durum ikili arasında beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

Kerem ve Ayşe, bu kez birbirlerine karşı olan hislerini dile getirecek mi? İkili arasında yaşanan çekişme yerini aşka bırakacak mı?