Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 14. Bölüm Fragmanı İzle! Muhsin bey,Kerem ve Ayşe’nin kabusu!

Afili Aşk 14. Bölüm Fragmanı İzle! Muhsin bey,Kerem ve Ayşe’nin kabusu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranının sevilen dizisi Afili Aşk, kış sezonunda da yine kanalın önemli reyting dayanaklarından birisi olacak.Afili Aşk’ın 13.bölümü 11 Eylül Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı. Yine akıllarda kalacak sahneler vardı. Dizinin 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak 14. Bölüm Fragmanı da paylaşıldı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.! Hastaneye kaldırılan ve hiçbir şey hatırlamayan Muhsin Bey, Kerem ve Ayşe’nin bundan sonraki kabusu olmaya başlıyor!

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Ayşe’nin evliliğinin sahte olduğunu duyan Muhsin Bey fenalaşır. Muhsin Bey’in sağlık durumu herkesi endişelendirir. Hastanede tedavi altına alınan Muhsin Bey konuşmaların bir kısmını hatırladığını ve bir kısmını hatırlamadığını söyler.

Bunu öğrenen Ayşe ve Kerem derin bir nefes alır ancak başlarına geleceklerden habersizlerdir. Doktor bu unutkanlık durumunun geçici olduğunu ve bir anda her şeyi tekrar hatırlayacağını açıklar. Kerem ve Ayşe ise bundan sonra Muhsin Baba’nın her seslenişinde büyük bir korku yaşarlar. Peki Muhsin Bey, o konuşmaları hatırladığında neler olacak? Kerem ve Ayşe nasıl bir önlem alacak?

Afili Aşk 18 Eylül Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!