Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 17.yeni bölümde Nusret’in tuzlama hareketine gönderme var!

Afili Aşk 17.yeni bölümde Nusret’in tuzlama hareketine gönderme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisi 17.yeni bölümü ile 9 Ekim Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak.Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Kerem ile Ayşe’nin neşeli halleri, aynı evin içindeki jestleri, şakaları izleyicilerin hoşuna gidecek. Ayrıca dizinin bir sahnesinde Nusret’in tuzlama hareketine gönderme de var.

Elektriklerin sönüp Ayşe’nin Kerem’in elini refleks olarak tutması ve yakınlaşmalarından sonra mahkemede neler yaşanacağı yeni bölümün en merak edilen noktası konumunda.

İşte 17.bölüm 2. fragmanı:

Afili Aşk 17.yeni bölümde başka neler olacak? Ayşe, Kerem’e aşık olduğunu itiraf ediyor! Aşk bacayı sarıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem aşkı başlıyor! Boşanma konusunda geri adım atan Kerem, Ayşe’ye olan hislerini saklayamıyor. Ayşe ise Kerem’in ona olan hislerinden emin olmaya başlıyor. Ancak geriye tek bir şey kalıyor o da ikilinin artık bu aşkı itiraf etmeleri oluyor. Tam da bu noktada Volkan devreye giriyor ve küçük bir oyunla Ayşe, Kerem’e aşık olduğunu en sonunda dile getiriyor. Ayşe’den gelen bu itirafla şaşkına dönen Kerem ise öylece kalakalıyor…

16.bölümde neler yaşanmıştı?

Yiğiter ailesinde ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Muhsin’in boşanma isteğiyle şok yaşayan Kerem ve Ayşe, bu problemi kendi yöntemleri ile çözmeye girişmek isterken, hiçbir şeyden haberi olmayan Yelda, Muhsin’in kendisini aldattığını düşünür. Kerem ve Ayşe ilk başta buna ihtimal vermezken şüpheler gittikçe artar. Kerem ve Ayşe, gerçeğine peşine düşerler ama bu yolculukta onları beklenmedik bir sürpriz beklemektedir.

Kerem ve Ayşe, Muhsin’in kararından kendilerini sorumlu tutarken bir yandan da kendi ayrılık kararı konusunda ikileme düşerler. İkili ayrılmaya çalışırken belli etmeseler de gittikçe yakınlaşmaktadır. Ancak Ceyda’nın eline geçen büyük bir koz Ayşe’yi köşeye sıkıştıracaktır. Ayşe şimdi zor bir seçim yapmak zorundadır.

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)