Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk 5. bölümde Kerem, sürpriz kadınla fena yakalanıyor!

Afili Aşk 5. bölümde Kerem, sürpriz kadınla fena yakalanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın 5. bölümü 9 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kerem ve Ayşe’nin mutlu evlilik oyunlarında komik anlar yaşanırken, Kerem’in annesi Ayşe’yi camialarına sokabilmek için onu yetiştirmek istiyor.

Bu sırada şirkette yeni bir isim ortaya çıkacak! Fulya Ferah isimli kadını gören Kerem, ona kur yapmaya başlıyor.

Aniden odaya giren Ayşe ise gördükleri karşısında pek de hoşnut olmayacak.

Ayşe’nin kendisini kıskandığını anlayan Kerem’le aralarında geçen konuşma ise Ayşe’nin karşı sorusuyla başka bir noktaya taşınacak.

İşte Afili Aşk 5. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kerem, Ayşe’nin ailesi ile geçirdiği gece ilginç bir sürprizle karşı karşıya kalıyor! Ayşe sayesinde babasına yakalanmaktan kurtulan Kerem için sıkıyönetim günleri başlar. Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe’nin ailesinde geçirecektir.

Kerem aile ortamında sıkıntıdan patlarken kendini bekleyen büyük sürprizden habersizdir. Ayşe ise, hayatını yoluna koyma derdindedir. Modamu’da çalışmaya başlayan Ayşe, başına geleceklerden habersizdir.