Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisini finale götüren suçlu bulundu!

Afili Aşk dizisini finale götüren suçlu bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisi 39.bölümüyle birlikte 19Mart Perşembe günü izleyicilerine Kanal D ekranında veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrolünde yer aldığı dizinin bu noktaya gelmesinin suçlusu aranıyor.

Sosyal medyada yorumlarda bulunun dizinin hayranları, en büyük suçun senaryo grubunda olduğunu belirten yorumlarıyla dikkat çekmekte. Dizinin güçlü senaristleri olması durumunda 2. sezona bile gidebilecek bir kadro ve şartlara sahip olduğu fikrini ifade eden Afili Aşk hayranları, senaryo grubuna eleştiriler yaptı.

Bir izleyici, “Dizi inanılmaz sosyal medya gücüne sahipti. Senaristlerin saçma konularla uzatarak boş bölüm geçirmeleri izleyiciyi kaçırdı ve final kaçınılmaz oldu” diye yazdı.

Kanal D’nin sosyal medyada senaryoya yönelik yapılan eleştirileri dikkate alıp müdahale etmediğini de belirten Afili Aşk hayranları, Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un çok iyi bir ikili olduğunu ve yeni projelerde buluşmasını istediklerini de belirten mesajlar yayınladı.