Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisini izleyenleri sevindiren gelişme! Aşk başlıyor!

Afili Aşk dizisini izleyenleri sevindiren gelişme! Aşk başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi, reytinglerine ve sosyal medyadaki etkileşimlere bakıldığında, bu yazın en çok dikkat çeken dizisi oldu.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un ekran uyumu tuttu. İkilinin oyunculuğuna izleyenler toz kondurmuyor.

Çağlar Ertuğrul, Fazilet Hanım ve Kızları gibi bir dram dizisinin ardından bambaşka bir karakter ve romantik komedi dizisiyle ortaya çıktı.

Genç oyuncunun komedideki başarısını ispatladığı dizide, Burcu Özberk ile uyumlu partnerlikleri de dizinin izlenmesini sağlıyor.

Yeni sezonda dizi devam eder mi, etmez mi bunu reytingler önümüzdeki günlerde gösterecek ama izleyici uzun süredir Ayşe ve Kerem aşkının başlamasını istiyordu.

Afili Aşk dizisini izleyenleri sevindiren gelişme! Aşk başlıyor! 7

Bir oyunla evlenen ikilinin artık aşk yaşaması gerektiğini düşünen izleyenlerin isteği sonunda gerçekleşmeye başlıyor!

En azından kıvılcımlar yavaş yavaş oluşacak! 31 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak 8. bölümde Ayşe, Kerem’in ilgisini yavaş yavaş fark etmeye başlıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem arasında hisler oluşmaya başlıyor. Kerem, önceden yaptığı çapkınlıkları artık yapmamaya başlıyor.

8. Bölüm tanıtımını izleyenler, sosyal medyada ‘Sonunda başlıyor aşk’ sözleriyle bu duruma sevindiklerini de ifade ediyorlar.

İşte 8. bölüm özeti:

İkili arasında hızla ilerleyen bu hisler anlaşmalarının da bozulmasına neden oluyor. Ayşe artık yolun sonuna geldiklerini ve her şeyin bittiğini söylüyor. Ayşe’nin bu kararı Kerem’i büyük bir şaşkınlığa sürüklüyor. Peki ikili arasında bundan sonra neler yaşanacak?

Afili Aşk 8. bölüm fragmanı: