Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin başarısı Çağlar Ertuğrul’un tartışılmasını engelledi!

Afili Aşk dizisinin başarısı Çağlar Ertuğrul’un tartışılmasını engelledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız olarak ekranda olan ve hüzünlü bir karakteri başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul, 1 sezon bekledikten sonra ekrana bu sefer romantik komedi dizisiyle geldi.

Ancak ilk başta hayranları bu romantik komediye uyup uymayacağı şüphesi yaşamıştı. Afili Aşk dizisi başladıktan sonra ilk olarak Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk’in başarılı uyumu göze çarptı.

Çiftin izleyici nezdinde kabul gördüğünü sosyal medyada en konuşulan çiftin Kerem ile Ayşe olmasından belliydi. Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Demet Özdemir ve Can Yaman’ı geride bırakan Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, özellikle genç izleyicilerin takdirini kazandı.

Afili Aşk dizisi 3. bölümüyle 26 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıktı ve tüm kategorilerde birinci oldu. Bu çok önemli bir başarıydı. Ayrıca 6’lı reyting barajının üzerinde yer alması da gelecek için büyük umut verdi.

Afili Aşk dizisinin başarısı Çağlar Ertuğrul'un tartışılmasını engelledi! 7

Ancak bu reyting başarısının bir başka konuyu da geride bırakmamıza sebep oldu.

Çağlar Ertuğrul, romantik komedi dizisi için uygun bir profil miydi?

Ertuğrul, zengin bir ailenin salon erkeği mi yoksa romantik bir prens mi?

Yani ünlü oyuncunun yüzü komediye uygun mu değil mi?

Sosyal medyada da bu soru sorulmuştu. Ancak reyting sonuçlarının gösterdiği tablo böyle bir tartışmanın artık çok geride kaldığı ve izleyicinin romantik komedi yapımında Çağlar Ertuğrul’u başarılı bulduğu her şekliyle ortada….

Bu ikilemi halen yaşayan olsa bile Ertuğrul, bu zorlu sınavdan başarıyla çıkmış oldu.