Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin başlama tarihi belli oldu! Çağlar Ertuğul ile Burcu Özberk gümbür gümbür geliyor!

Afili Aşk dizisinin başlama tarihi belli oldu! Çağlar Ertuğul ile Burcu Özberk gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

Yaz ekranının en çok merak edilen dizilerinden birisi de Afili Aşk… Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk’i buluşturan dizi 12 Haziran’da Kanal D’de izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak.

Kanal D’nin yeni dizisi “Afili Aşk”, yaza damgasını vurmayı hedefliyor. Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk’in başrollerini paylaştığı Afili Aşk’ın yayın tarihi netleşti. Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak. Çarşamba akşamları Kanal D ekranında büyük bir aşkın hikayesi olacak.

Diziyle aynı adı taşıyan Afili Aşk şarkısıyla şimdiden konuşulmaya başlanan dizi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

İşte Afili Aşk’ın kadrosu!

Afili Aşk dizisinin başlama tarihi belli oldu! Çağlar Ertuğul ile Burcu Özberk gümbür gümbür geliyor! 7

Kerem (Çağlar Ertuğrul) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) yolları kesiştikten sonra başlarına gelenlerin konu alındığı dizide diğer rolleri, Altan Erkekli (Muhsin), Neşe Baykent (Yelda), Ozan Dağgez (Samet), Asena Tuğal (Hülya), Serkay Tütüncü (Volkan), Benian Dönmez (Melahat), Taner Rumeli (Rıza), Beril Pozam (Nazmiye), Hira Su Yıldız (Buse), Uğur Uzunel (Erkut), Güzide Arslan (Gonca), Umutcan Ütebay (Sabri), Yılmaz Kunt (Berk) ve Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda) paylaşacak.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu’nun yazdığı Afili Aşk, 12 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D’de…

İşte Afili Aşk fragmanı: