Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin ‘gıcık’ kızı Ceyda’yı oynayan Zeynep Tuğçe Bayat’ın ilginç oyunculuk serüveni şaşırttı!

Afili Aşk dizisinin ‘gıcık’ kızı Ceyda’yı oynayan Zeynep Tuğçe Bayat’ın ilginç oyunculuk serüveni şaşırttı!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın sevilmeyen karakteri Ceyda rolüyle dikkat çeken Zeynep Tuğçe Bayat, oyuncu olmak için büyük uğraş vermiş bir isim!

Genç oyuncu, Mersin’den İstanbul’a Hukuk Fakültesi’ni kazanıp gelmiş ama gönlünde hep oyuncu olmak yatıyormuş.

İstanbul’a tek başına gelip okumaya başlayan Zeynep Tuğçe Bayat, oyuncu olabilmek için işin mutfağına girmiş önce.

Üniversitede okurken, tiyatronun arka planında çalışmaya başlamış ve sonrasında reklamlarda yer alarak oyunculuk serüvenine başlamış.

Milliyet’e verdiği röportajda o günleri şöyle anlatıyor:

“Dört sene boyunca, sahne arkasında her türlü işi yaptım. Bir taraftan da tiyatroda tanıştığım bir menajerin yönlendirmesiyle reklamlarda ve dizilerde oynamaya başlamıştım.

Afili Aşk dizisinin 'gıcık' kızı Ceyda'yı oynayan Zeynep Tuğçe Bayat'ın ilginç oyunculuk serüveni şaşırttı! 7

‘Gönülçelen’de oynarken hukuk son sınıftaydım. Okul bitince de konservatuvar sınavlarına girdim, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nü kazandım. Benim için yeni bir macera başlamış oldu.”

Cansel Elçin ile birlikte Gönülçelen dizisinde rol alan oyuncu, aradan geçen 8 yılın ardından Elçin ile de aşk yaşamaya başlamıştı.

“Ceyda’nın yaşadığı aşk değil!”

Zeynep Tuğçe Bayat, Afili Aşk dizisinde oynadığı Ceyda için de “Hayatında sevgi eksikliği yaşıyor” diyerek şöyle devam ediyor:

“Aşk bile demiyorum, çünkü bana göre işin özü sevgidir. Aşk, bir şans, güzellik, mutluluk, zorlamadan kendiliğinden giden bir şey. Ceyda’nın bilmediği de bu. Ama her insan gibi o da bir değişim yaşayacak. Bana gelince… Ben hesap yapmayı, aşkı düşünerek yaşamayı sevmiyorum. Ne hissediyorsam o, utanmıyorum, saklamıyorum. Takıntı, zorlama ve yalan … Sevmiyorum bu kelimeleri aşk içinde… Anı yaşamaya çalışıyorum.”