Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk hayranlarını büyük bir korku sardı!

Afili Aşk hayranlarını büyük bir korku sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Afili Aşk, romantik komedi noktasında ayakta kalma savaşı veriyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizi, düşen reytingleriyle birkaç haftadır alarm zilleri çalışıyordu.

Senaryoda Ayşe ve Kerem’in ayrılması ve yeniden bu ikilinin karşılıklı didişmelerinin ekrana yansıtılması da çözüm olmadı. Afili Aşk hayranlarını bir korku sardı. Sosyal medyada bu korkunun izlerini bulabilirsiniz. “Lütfen dizi final yapmasın” diye mesajlar yazan Afili Aşk takipçileri seslerini Kanal D’ye duyurmaya gayret ediyor.

Afili Aşk’ın 34.yeni bölümü ise 19 Şubat Çarşamba günü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde yine ilginç gelişmeler yaşanacak. İşte 34. bölüm fragmanı:

Afili Aşk 34. bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Ayşe, babasını dolandıran kişinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Geçmişin sırları yavaş yavaş ortaya çıkar. Muhsin’in eline geçen fotoğraf, Ayşe’nin babasını zamanında dolandıran kişiyi de ele verecektir. Kerem ve Ayşe bu kişiyi bulmak için iş birliği yapar. Kerem, fotoğraftakilerden birini hatırlar. Ancak düşündüğü şeyden emin değildir. Ayşe’yi bu konuda yalnız bırakmaz. Kerem ve Ayşe birlikte gittikleri yerde karşılaştıkları manzara ile şoke olurlar. Peki onları bekleyen sürpriz nedir? Bu işin sonunda nasıl bir sonuca varılacaktır?

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!