Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afili Aşk’in Ayşe’si Burcu Özberk için hayat sürprizlerle dolu!

Afili Aşk’in Ayşe’si Burcu Özberk için hayat sürprizlerle dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Afili Aşk dizisinde Ayşe karakteri ile beğeniyle izlenmekte.

Oyuncu, Milliyet’te yayınlanan röportajında, konservatuvar okuduğu yıllarda en büyük hayalinin tiyatro yapmak olduğunu belirtti.

Özberk, “Dizilerde rol alma isteğim çok yoktu fakat hayat sürprizlerle dolu… Tabii küçük yaşlarda, televizyonda izlediğim işlerde kendimi oradaki karakterlerin yerine koyduğum da olmuştur. Ama dediğim gibi hayat gerçekten sürprizlerle dolu, bu kadarını açıkçası tahmin etmiyordum” diye konuştu.

Dizi oyunculuğu ile geldiği bu noktanın kendisi için bile sürpriz olduğunu ifade eden Özberk, hayatta yaşadığı zorluklara ise ailesine tutunarak başa çıkıyor.

Özberk, “Onları ve kendimi hayal kırıklığına uğratmadan yaşadığım olumsuzlukları sindirmeyi ve yoluma devam etmeyi öğrendim. Tabii ki zor anlarda yanında sadece ailenin olduğunu görüp, daha olgun ve yalnız bir şekilde devam ediyorsun…” dedi.

Ünlü oyuncu tiyatroyu da çok izlemiş ve diline bile vurmuş. “Tiyatro yapmak istiyorum” diye kendine sürekli söylenen Özberk, sinema konusunda ise kendini zorlayacağı bir filmde rol almak istiyor.