Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ta Çağlar Ertuğrul’a bunu da yaptırdılar!

Afili Aşk’ta Çağlar Ertuğrul’a bunu da yaptırdılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’u buluşturan Afili Aşk dizisinin yeni bölümü 15 Ocak Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Ocak ayında reklam gelirlerinin düşük gelmesi nedeniyle ilk 2 hafta dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Afili Aşk izleyicileri de bir süre beklemek durumunda.

Yeni bölüm bir hayli eğlenceli. Özellikle Kerem’in düştüğü hallere çok güleceksiniz… Kerem, camdan kaçmak durumunda kalıyor. Ayşe’yi görmek için kılık değiştiriyor. Çok eğlenceli bölümler izleyicileri bekliyor. Afili Aşk 29. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz. Ayşe, baba ocağına geri dönüyor, Kerem divane oluyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem’in aileleri arasında büyük bir kriz çıkıyor. Geçmişte yaşananların ortaya çıkmasıyla Rıza, artık Yiğiter’lerle görüşmeme kararı alıyor. Bu karar üzerine eve dönen Ayşe, Kerem’in kılıktan kılığa girmesine neden oluyor. Ayşe’yi görebilmek için her yolu deneyen Kerem, bu defa Volkan’ı da yanına alarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor.

Afili Aşk yeni bölümüyle 15 Ocak Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!