Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse Bilmez final yaparak bitti ama ödülleri bitmedi!

Kimse Bilmez final yaparak bitti ama ödülleri bitmedi!

tarafından ker_def

Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla ‘Dünya Basın Mensupları Derneği’ tarafından bu yıl 9’ncusu düzenlenen; ‘Basında Kültürün Yansımaları Ve Başarıda Yılın En’leri’ ödülleri, görkemli bir gecede sahiplerini buldu. Gecede, Atv’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran Baba Yapım imzalı dizisi Kimse Bilmez, iki ödül birden aldı.

Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin’in başrollerinde yer aldığı Kimse Bilmez dizisi 29 Aralık Pazar günü yayınlanan 27. bölümüyle birlikte final yaparak ekrana veda etti. Dizi ekranda artık yok ama ödülleri gelmeye devam ediyor.

Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) tarafından Çırağan Sarayı’nda düzenelenen “Başarıda Yılın EN’leri Ödül Töreninde, ‘Kimse Bilmez’ dizisi iki ödül birden aldı. Düzenlenen geceye; iş, sanat ve siyaset camiasından çok sayıda davetli katıldı. Yılın En’leri ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde ‘Kimse Bilmez’ dizisi; ‘En İyi Proje Tasarım’ ve ‘En iyi Proje Tanıtım’ ödüllerine layık görüldü.

Kimse Bilmez final yaparak bitti ama ödülleri bitmedi! 7

DBMD tarafından düzenlenen ödül törenine katılan Kimse Bilmez dizisinin Proje Tasarımcısı Hasan Burak Kayacı; ‘En İyi Dizi Proje Tasarım’ ödülünü, dizinin Basın Danışmanı Hasan Örnekoğlu ise ‘En İyi Proje Tanıtım’ ödülünü aldı.