Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ta reyting uğruna cinsellik göndermesi

Afili Aşk’ta reyting uğruna cinsellik göndermesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk 36. yeni bölümü ile 29 Şubat Cumartesi akşamı Kanal D ekranında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü özetsiz yayınlanacak. O nedenle Cumartesi günü saat 20.00’de yeni bölüm hemen başlayacak. Afili Aşk hayranları, özet yayınlanacak diye ekran başına geç geçmesinler diye uyaralım…

Bir diğer dikkat çeken nokta ise 36. bölümde Ayşe ve Kerem’in aynı yatakta çıplakmış imajı verilerek sunulan sahne… Cinsellik göndermesi bulunan bu sahnede neler olacak merak ediliyor. Zira ekranlarda bu tür sahneleri kolay kolay görmek mümkün değil. RTÜK bu sahneye bir ceza verir mi bilinmez ama düşen reytinglerden sonra cinsellik göndermesinin gelmesi de dikkatleri çekmiş oldu. Bir izleyicinin şu mesajı çok net: “Son sahneyi aile içinde nasıl izleyeceğim ben.”

Kerem ve Ayşe aynı yatakta uyanınca ortalık fena halde karışıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Ayşe arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Kerem ve Ceyda’nın söz kesme törenini Ayşe sabote ediyor. Arkadaşlarını da yanına alarak baskına giden Ayşe, Kerem’i Ceyda’ya yar etmeme konusunda geri adım atmıyor.

Kerem’in aklını karıştırmak için elinden geleni yapan Ayşe bu defa sınırlarını aşıyor. Kerem’in gittiği gece kulübüne giden Ayşe, alkolün dozunu kaçırınca gece sürpriz bir şekilde bitiyor. Sabah aynı yatakta uyanan ikili şimdi ne yapacak?

Afili Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!