Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’tan sonra Burcu Özberk’in hayranlarını mutlu eden kararı

Afili Aşk’tan sonra Burcu Özberk’in hayranlarını mutlu eden kararı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Ertuğrul ile birlikte Afili Aşk dizisinde başarıyla rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, dikkat çeken performansı ile son dönemin en başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilmekteydi.

Ünlü oyuncu, Mart ayında final yapan dizisinden aylar sonra yeni sezonda yeni bir projede rol almak için anlaşma yaptı. Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden birisi de Kimsesizler… Yetimhane hikayesi olarak öne çıkan dizinin çekimlerine başlandı. Setten ilk fotoğraf da sosyal medyada yayınlandı.

Afili Aşk'tan sonra Burcu Özberk'in hayranlarını mutlu eden kararı 7

Medyapım tarafından da yapılan duyuruda Burcu Özberk’in diziye katıldığı belirtilmişti. Ünlü oyuncunun yeni sezonda büyük merakla beklenen Kimsesizler dizisinde yer alması hayranlarını çok mutlu etti. Ünlü oyuncu bu sefer dram projesinde kendisini gösterecek. Romantik komedilerin aranılan isimlerinden olan oyuncunun, dram işinde nasıl performans sergileyeceği de merak ediliyor.

Nadim Güç’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Ebru Hacıoğlu ile Verda Pars yazdı. Beren Gökyıldız, Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özbek ile Kübra Süzgün dizinin başrolünde yer alıyor.