Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu alımlı pozuyla yaktı ortalığı! Merve Oflaz ile Burcu Kıratlı ise tarzlarıyla beğenildi!

Afra Saraçoğlu alımlı pozuyla yaktı ortalığı! Merve Oflaz ile Burcu Kıratlı ise tarzlarıyla beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar beğeni toplamaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu son günlerde oldukça ateşli pozlar paylaşıyor. Merve Oflaz ve Burcu Kıratlı ise doğanın içinde, farklı tarzlarıyla dikkat çekti.

Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren ünlü oyuncu, üst üste seksi pozlar paylaşmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz gün dans performansı ile de adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, güzelliğini sergileyen aşağıdaki fotoğrafı ile takipçilerinin aklını başından aldı.

Afra Saraçoğlu alımlı pozuyla yaktı ortalığı! Merve Oflaz ile Burcu Kıratlı ise tarzlarıyla beğenildi! 9

Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz ise tatiline devam ediyor. Oyuncu, fit vücudunu yaptığı paylaşım ile sergiledi. Oyuncu, takipçilerinden iltifatlar aldı.

Afra Saraçoğlu alımlı pozuyla yaktı ortalığı! Merve Oflaz ile Burcu Kıratlı ise tarzlarıyla beğenildi! 10

Aşk ve Mavi dizisinden sonra yeni proje arayışını sürdüren Burcu Kıratlı ise dinlenme sürecinde. Yeşillikler içinde fotoğrafını yayınlayan oyuncu, yeni imajıyla dikkatleri çekti.

Afra Saraçoğlu alımlı pozuyla yaktı ortalığı! Merve Oflaz ile Burcu Kıratlı ise tarzlarıyla beğenildi! 11