Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın Arıza dizisinden özel poz! Birbirlerine çok yakıştılar

İşte Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın Arıza dizisinden özel poz! Birbirlerine çok yakıştılar

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İkisi de genç oyuncular arasında son dönemin çok konuşulan, sevilen ve başarılı isimlerinden. Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş, şimdi Arıza dizisinde bir araya geliyorlar! İki genç ve başarılı ismin yeni dizideki karakterleri heyecanla bekleniyor. Nasıl bir hikaye ile gelecekler hayranları merak içinde!

Tolga Sarıtaş Söz dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Sonrasında rol aldığı Ferhat ile Şirin dizisinin ömrü ise kısa sürdü. Ayça Ayşin Turan da Meryem dizisinde başrol oynamış, daha sonra uzun süredir tv’de olmak yerine Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi olan Hakan Muhafız’da oynamayı tercih etmişti.

Genç oyuncu, Zemheri dizisiyle geçtiğimiz sezon ekrana döndü ama dizisi fazla uzun sürmedi. Pandemi sürecininde araya girmesinden sonra dizi erken final yaptı. Ayça Ayşin Turan, şimdi Tolga Sarıtaş ile Arıza’nın başrolünde oynayacak. Hayranları bu iki oyuncunun ekran uyumunu çok merak ediyorlar. Dizi henüz başlamadı ama ikilinin ilk kez bir araya geldiği fotoğraf paylaşıldı.

blank

Görenler bu çifti şimdiden yakıştırıyor. Ekranda oyunculuklarıyla nasıl bir uyum sağlayacaklar onu diziyi izleyince hep birlikte göreceğiz ama her iki genç ve başarılı isim de omuzlarına aldıkları sorumluluğu taşıyacak kadar deneyim sahibi oldular. Birlikte iyi bir ekran çifti olacakları öngörülüyor.

Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz günlerde hayranlarının yeni dizideki imajını merak edip sorması üzerine “Sizi mi kıracağım” diyerek yeni bir fotoğraf daha yayınlamıştı. “Bu foto benimkilere özel paylaşılmıştır” notunu da ekleyen ünlü oyuncuya hayranlarından 300 bine yakın beğeni gelmişti.

İşte o paylaşım:

blank

Show TV’de yayınlanacak olan Arıza dizisi merakla beklenirken, oyuncunun hayran kitlesi de hızla artıyor.

Ali Rıza karakteri ile ekranlara geri dönmek için gün sayan Tolga Sarıtaş ise geçtiğimiz günlerde setten ilk fotoğrafını “Başladık Ali Rıza. Arıza” notuyla paylaşmıştı. Oyuncunun, kısa saçlı hali hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Aras Bulut İynemli, “Hadi bakalım” notuyla arkadaşına destek oldu. Aybüke Pusat ise ateş emojisiyle eski partnerinin yeni imajına gönderme yaptı. Oyuncunun hayranları ise “Yolunuz açık, reytinginiz bol olsun” diye yorumlar bıraktı.

blank

İki ünlü ismin yanı sıra; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Birdal, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular da dizinin kadrosunda bulunuyor.