Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu çok şanslı! Fazilet Hanım’dan sonra Kardeş Çocukları’nda aynı şey başına geldi!

Afra Saraçoğlu çok şanslı! Fazilet Hanım’dan sonra Kardeş Çocukları’nda aynı şey başına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, yer aldığı dizi projelerinde büyük şans yakaladığını bu şansın da hep sektörün usta isimleri ile bir arada olmak olduğunu söyledi.

Dizide Hayat Çetin karakterini canlandıran Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Kardeş Çocukları dizisinde de oyunculuk dünyasının usta isimleri ile bir arada yer almanın kendisine set adabı noktasında çok büyük katkıları olduğundan bahsetti.

Berkay Harda ve Alara Turan ile birlikte youtube canlı yayınında hayranlarının sorularını yanıtlayan Afra Saraçoğlu, “Dizi bana çok şey kattı ve katmaya devam ediyor. İlk önce güzel arkadaşlıklar kazandığımı düşünüyorum.Biz çok güzel bir ekip olduk. Set adabı konusunda da ben, hepimiz çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum. Gerçekten çok usta isimlerle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Dizide birlikte yer aldığı; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Cem Davran’ın isimlerine sayan Saraçoğlu, ” Gerçekten şansıma hep böyle insanlarla çalışmak nasip oldu. Fazilet’te de öyle, İkinci Şans’ta da öyle, şimdiki işimde de öyle. Gerçekten çok saygıdeğer insanlarla çalıştığmı düşünüyorum ve bu yüzden çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

İKİNCİ ŞANS

Afra Saraçoğlu çok şanslı! Fazilet Hanım'dan sonra Kardeş Çocukları'nda aynı şey başına geldi! 9

İkinci şans filmiyle oyunculuk kariyerine atılan Saraçoğlu bu yapımda; Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay gibi iki önemli oyuncuyla birlikte aynı setteydi.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI

Afra Saraçoğlu çok şanslı! Fazilet Hanım'dan sonra Kardeş Çocukları'nda aynı şey başına geldi! 10

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ise Saraçoğlu’nun birlikte rol aldığı isimler Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Tolga Güleç gibi önemli oyunculardı…

KARDEŞ ÇOCUKLARI

Afra Saraçoğlu çok şanslı! Fazilet Hanım'dan sonra Kardeş Çocukları'nda aynı şey başına geldi! 11

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yine güçlü isimlerle birlikte Kardeş Çocukları dizisinde bulunmayı büyük şans olarak nitelendiren Afra Saraçoğlu, bu fırsatlardan da çok fazla ders çıkarttığına değindi. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Cem Davran gibi usta isimler Kardeş Çocukları dizisinde genç oyuncular için önemli bir kazanım olmakta…