Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinin Hayal Karay’ı Alara Turan hayatının şansını yakaladı!

Kardeş Çocukları dizisinin Hayal Karay’ı Alara Turan hayatının şansını yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına artık Salı akşamları çıkmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Hayal Karay karakterine Alara Turan hayat vermekte.

Genç oyuncu için bu ilk dizisi ve bir hayli de şanslı… Sette Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Cem Davran gibi önemli isimlerle bulunmanın büyük şansı olduğunu ifade eden Alara Turan, sette en çok da Afra Saraçoğlu ile anlaşmakta.

Alara Turan, rol arkadaşları Berkay Hardal ve Afra Saraçoğlu ile birlikte katıldığı youtube canlı yayınında hayranlardan gelen soruları yanıtladı.

Kardeş Çocukları dizisinin Hayal Karay'ı Alara Turan hayatının şansını yakaladı! 7

Naif birisi olduğuna değinen Alara Turan, güçlü ve usta oyuncularla bir arada yer almanın kendisi için büyük şans olduğunu ifade etti ve şöyle konuştu:

“İlk dizim olduğu için o kadar doğru bir yerde hissediyorum ki kendimi. Çok şey öğrendim. O yüzden benim için çok büyük şans. Çok büyük tecrübe.”

Canlandırdığı Hayal Karay karakterine de değinen Alara Turan, “Bu kadar büyük tepkiler hayatta vermek pek olası değil benim için. Çok nadirdir böyle tepkiler verdiğim. Ama tabii ki karakterin psikolojik durumundan da kaynakladığı için bir yönden de hak veriyorum ona. Ancak bu yönden de ona benzemiyorum” diye konuştu.