Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu dizi aşkı ile gerçek aşkını paylaştı, hayranları mest oldu!..

Afra Saraçoğlu dizi aşkı ile gerçek aşkını paylaştı, hayranları mest oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Afra Saraçoğlu uzun bir aradan sonra yeni sezonda Star TV’de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını adlı diziyle ekranlara dönüş yaptı.Güzel oyuncuya dizide başrolde genç oyuncu  Mert Ramazan Demir eşlik ediyor.

Cuma akşamları yayınlanan, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; usta oyuncu  Çetin Tekindor da başrolde yer alırken dizinin etkili oyuncu kadrosunda Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak ve Umut Gezer’de bulunuyor.

Reytingleriyle kanalın yüzü güldüren Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ikilisinin uyumu da dikkat çekiyor. İkili zaman zaman sosyal medyada da beraber paylaşımda bulunuyorlar.

Afra Saraçoğlu dizi aşkı ile gerçek aşkını paylaştı, hayranları mest oldu!.. 7

Afra Saraçoğlu, instagram hesabından yaptığı son  paylaşımda, aynı zamanda adaş olan dizi aşkı ve gerçek aşkının birlikte fotoğrafını yayınlayarak hayranlarını mest etti.

Uzun süredir Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan güzel oyuncunun rol arkadaşı ile sevgilisinin isminin de aynı olması güzel bir tesadüf olarak hayranlarının dikkatini çekti.

Özel bir davette buluşan üç ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mest ettiler. Öte yandan Mert Yazıcıoğlu çok yakında Darmaduman adlı Fox TV dizisiyle ekranlara dönüş yapacak.