Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Ece’den sonra çok şaşırtacak!

Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Ece’den sonra çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Genç Oyuncu Afra Saraçoğlu, adını Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay ile birlikte oynadığı İkinci Şans filmiyle duyurmuştu.

Geleceğin genç yıldızı olarak Yeşilçay ve Deniz tarafından lanse edilen Afra Saraçoğlu, kısa zamanda yapımcıların aranan yüzü haline geldi.

Star TV’de final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece rolüyle de hafızalara iyice kazındı.

Saraçoğlu’nun yeni dizi projesi merakla beklenirken, yaz aylarında bir filmde oynayacağı ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu, iddialı projede bu kez Ece’den çok farklı bir karaktere hayat verecek.

Annesinin cici kızı, şımarık ve sorumsuz Ece karakterinin aksine bu kez bambaşka bir role bürünecek olan Afra Saraçoğlu, Avşar filmin çekeceği “Aşk Bu Mu?” isimli filmde böbrek hastası bir kızı oynuyor.

Senaryosunu Cüneyt İnay’ın yazdığı filmde Afra Saraçoğlu’nun aynı zamanda bilgisayar mühendisliğinden yeni mezun olmuş, Gülüm isimli bambaşka bir karakteri oynayacağı ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları'ndaki Ece'den sonra çok şaşırtacak! 7

Afra Saraçoğlu’nun partneri ise henüz belli değil. Umut karakterini oynayacak oyuncu için arayışlar sürüyor.

Görünen o ki genç oyuncu, bu kez Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki Ece rolünden tamamen sıyrılacağı bir proje ile izleyenlerinin karşısına gelecek. Hayranlarının Ece karakteriyle özdeşleştirdiği Saraçoğlu’nun yeni karakteriyle nasıl bir izlenim uyandıracağı şimdiden merak konusu.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz’in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı. Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay’ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı. Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu. Afra Saraçoğlu ”Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna şu cevabı verdi: ”20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.” Afra Saraçoğlu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde eğitim görmektedir.