Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Romantik Komedi 3 filmi ortalığı karıştırdı! Sinem Kobal’dan sonra Gürgen Öz de açıklama yaptı!

Romantik Komedi 3 filmi ortalığı karıştırdı! Sinem Kobal’dan sonra Gürgen Öz de açıklama yaptı!

tarafından zk zk
Boyut Film’in üçüncüsünü çekmeye hazırlandığı Romantik Komedi filmi ile ilgili haberler bitmek bilmiyor!

Film için Sinem Kobal’ın astronomik ücret istediği ve kadrodan çıkarıldığı haberleri gündeme gelmiş, Kobal ajansı aracılığıyla dün yaptığı açıklamayla olayı yalanlamıştı.

Sözleşme aşamasına gelindiğinde filmin iptal edildiği ifade edilen açıklamada, artık Romantik Komedi filmiyle ilgili süreci kesin bir kararla bitirdiği ifade edildi.

Kobal’ın Gürgen Öz ile anlaşamadığı şeklinde haberlerde gündeme gelince bu kez Gürgen Öz bir açıklama yaptı ve bu haberin doğru olmadığını, Romantik Komedi filmiyle ilgili sürecin de tıpkı Sinem Kobal’ın yaşadığı şekliyle olduğunu belirtti.

İşte Gürgen Öz’ün iddialarla ilgili ajansından yapılan açıklama:

Romantik Komedi 3 filmi ortalığı karıştırdı! Sinem Kobal'dan sonra Gürgen Öz de açıklama yaptı! 7

İşte, o açıklama:

“Romantik Komedi serisinde Yiğit karakterini canlandırmak için üçüncü kez kamera karşısına geçmesi planlanan oyuncumuz Gürgen Öz hakkında, bu süreçte ortaya atılan birçok asılsız haber bulunmaktadır. “Romantik Komedi 3” film projesi, filmin yapımcısı tarafından henüz çekimleri başlamadan, sözleşmemiz imza aşamasında iken iptal edilmiştir.

Ayrıca basında bahsedildiği gibi oyuncumuz Gürgen Öz’ün ‘astronomik talepleri’ adı altında ortaya atılan iddialar ve Sinem Kobal ile olan gerginlik haberleri de asla doğruyu yansıtmamaktadır.

Bu projede bugüne kadar gelinen bu süreç, tamamı ile yapım şirketi tarafından şekillendirilmiştir ve oyuncumuz Gürgen Öz’ün bu aşamada hiçbir etkin rolü olmamıştır.

Saygılarımızla

Duygu Başara Ajans”