Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ile Alara Turan, Kardeş Çocukları setinde kardeş gibi oldu!

Afra Saraçoğlu ile Alara Turan, Kardeş Çocukları setinde kardeş gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Karay karakteri ile oyunculuğa adım atan Alara Turan, 1995 yılında İstanbul’da doğan genç bir isim. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamlayan Alara Turan, Star TV ekranındaki dizi sayesinde büyük bir fırsat elde etti.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı dizi sayesinde oyunculuğunu geliştiren Alara Tuna, dizide Hayat Çetin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ile de çok iyi anlaşıyor.

İki oyuncu da instagram hesaplarından aynı fotoğraf ile paylaşımlar yaptı. Birbirleri ile olan güzel diyaloglarını sergileyen genç oyuncular, “Kardeş çocuğum” ifadesiyle de gönülleri kazandı. Sette kardeş gibi olduklarına gönderme yapan ikiliye dizinin takipçilerinden çok sayıda beğeni geldi.

Turan ve Saraçoğlu, bu paylaşım ile 17 Eylül Salı günü 2.sezonuna başlayacak olan Kardeş Çocukları’nın reklamını da yapmış oldu.

İşte o paylaşım:

Kardeş çocugum @alaraturan ?? ?: @mortezaatabaki

Afra Saraçoğlu ile Alara Turan, Kardeş Çocukları setinde kardeş gibi oldu! 7