Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisine bir haller oldu, reytingleri görenler şaşkına döndü!

Kardeşlerim dizisine bir haller oldu, reytingleri görenler şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi 3 sezonuyla yayınına devam ediyor. 81. bölümü geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan dizinin sosyal medyada hala gücünü korumasına rağmen, reytinglerde yaşanan düşüş dikkat çekmeye başladı.

Daha önce tüm kişiler kategorisinde 9’lu oranlara kadar çıkan, hatta çift haneli reytingleri zorlayan bir görüntü çizen Kardeşlerim dizisi, artık 7’li reytingleri zorlukla elde etmeye başladı.

Üçüncü sezonun sonuna doğru gidilirken, birçok dizi hayranı hikaye noktasında eleştiriler getiriyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlar, senaristlerin yeni bir süreç başlatması gerektiğine işaret ediyor.

Kardeşlerim dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde de gerilediğini ve tüm izleyici gruplarında yaşanan bu kopuşun, hikayenin gidişatından pek de memnun olmayanların izlemeyi bıraktığı şeklinde yorumlanıyor.

Tabii ki Kardeşlerim gibi güçlü bir dizinin hikayesinde yaşanacak önemli gelişmeler üzerinden yeniden izleyicileri kendisine çekmesi mümkün. Ancak reyting oranları gidişatın pek de iyi olmadığını gösteriyor.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri güçlü bir konumda. Sadece Fox TV’nin Dokuz Oğuz dizisi rakip olarak yer alıyor ama onun da durumu sıkıntılı. Yani Kardeşlerim dizisinden ayrılıp da bir başka diziye geçme durumu pek anlamlı değil.

Dizinin senaristlerinin artık yeni bir hikaye üzerine düşünmesi ve izleyicilerin de ikna olabileceğini, yeniden merak unsurunun artacağı konuları oluşturması dizinin akıbetini belirleyecek gibi gözüküyor.

Birçok izleyici bu reyting düşüşü nedeniyle 4. sezon olup olmayacağını da sorgulamaya başladı bile.