Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu zarafeti ve partnerlik bilinci işte böyle bir şey!

Afra Saraçoğlu zarafeti ve partnerlik bilinci işte böyle bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteri ile herkesin dilinden düşürmediği Afra Saraçoğlu hem güzelliği hem de yetenekleri ile sosyal medyada da çok konuşulan kadın oyunculardan birisi haline geldi.

Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamlarının en etkileyici projelerinden birisi ve izleyiciler de her yeni bölümü büyük bir heyecanla takip ediyor. Tabii ki dizinin elde ettiği başarılar, ödüllerin de birbiri ardına gelmesine neden oluyor…

Afra Saraçoğlu, ‘en iyi çıkış yapan dizi oyuncusu’ ödülünün sahibi oldu. Galatasaray Üniversitesi öğrencileri arasında yapılan anket sonucunda Afra Saraçoğlu bu ödüle layık bulundu.

Oyuncunun ödül törenindeki zarafetinin yanı sıra, sözlerindeki özen de çok dikkat çekiciydi. Hem tüm ekip arkadaşlarına teşekkür eden Afra Saraçoğlu hem de bu başarıyı birlikte sağladıkları partneri Mert Ramazan Demir’i unutmadı.

Afra Saraçoğlu zarafeti ve partnerlik bilinci işte böyle bir şey! 7

Törende ödülünü aldıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan oyuncu, aynen şu ifadeleri kullandı:

“Çok teşekkür ederim, bu ödülü bana layık gördüğünüz için onur duydum. Tüm ekibe ve bütün oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Partnerim Mert Ramazan Demir’e çok teşekkür ediyorum. O olmasaydı olmazdı, teşekkürler.”

Sosyal medya ortamında çok paylaşılan bu videoya yorum bırakan Afra Saraçoğlu hayranları, partnerini ve ekip arkadaşını unutmamasını zarif bir tavır olarak yorumladı. Birçok izleyici hesabından “O olmasaydı olmazdı” şeklindeki sözleri alıntıladı ve iki genç oyuncunun başarısıyla ilgili övgü dolu yorumlarda bulundu.

Seyran ve Ferit karakterlerinin sezon başından bu yana milyonlarca izleyiciyi etkilemesi ve çok başarılı reytingler elde edilmesi ile birlikte projeye ve oyunculara yeni yeni ödüllerin de gelmesi bekleniyor.