Ana sayfa Dizi Fragmanları Ağlama Anne 10. bölüm 2. fragmanına sosyal medyada büyük tepki var!

Ağlama Anne 10. bölüm 2. fragmanına sosyal medyada büyük tepki var!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Ağlama Anne dizisinin 10. bölümünde büyük bir tartışmanın ortasına düşeceğiz. 10. bölümden yayınlanan ilk fragmanda bu tartışmanın izleri vardı. Şimdi de yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan 10. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Televizyon Gazetesi Detay

Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı dizinin 10. bölümü 9 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin 10. bölümünden 2. fragmanına sosyal medyada tepkiler hemen geldi. İzleyiciler Damla ile Adnan’ın midesizlikle suçluyor. Alev’in yok sayılmasına izleyiciler tepkilerini mesajlarıyla göstermekte.Özlem’in kendini vurmuması gerektiğini Damla’yu vurması gerektiğini yazanlar da var.İşte tepki çeken o görüntüler:

Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyicilerin adeta ikiye bölündüğü görülürken, 10. bölüm tanıtımında Alev ve Damla’nın annelerinin verdiği tepki ise büyük olacak.

Alev’in yıllar sonra ortaya çıkıp Zeynep’i sahiplenmesi ve Damla’nın yıllardır ona gözü gibi bakmasına rağmen yaşadıkları, annelerini isyan ettiriyor.

Alev, annesinin hıncına uğruyor ve okkalı bir tokat yiyor.

Sosyal medyadaki tartışma ise büyüyor.

Herkesin kafasını karıştıran durum, kimi zaman Alev’in lehine, kimi zaman Damla’nın lehine yorumlara yansımakta. Eleştirilerin de arkası kesilmiyor.

Ablası Alev’in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep’i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep’e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev’in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle, hayatını verdiği Zeynep’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep’in öz babası Adnan girecektir.

Oyuncular: Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Saim Karakale (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)