Ana sayfa Dizi Fragmanları Ağlama Anne dizisi 4. bölüm 2. fragmanı izle! İzleyicilerden büyük itiraz!

Ağlama Anne dizisi 4. bölüm 2. fragmanı izle! İzleyicilerden büyük itiraz!

tarafından ker_def

atv ekranlarının yeni dizisi Ağlama Anne, 4. bölümüyle 28 Ekim Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin’in başrolündeki dizinin 4. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Videodan dizinin 4. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Ağlama Anne dizisine yönelik izleyicilerin önemli bir itirazı var…

Dizinin son bölümünde Damla’nın Adnan ile yakınlaşması izleyicinin tepkisini çekmeye başladı.

Adnan ve Damla’nın birlikte olmaları, diziyi takip edenlerin eleştirisini alıyor.

Adnan ve Damla’nın yakınlaşmasını gören Alev, artık kızına gerçekleri açıklamak için acele etmeye başladı.

4. bölüm tanıtımında Adnan’ın Damla’ya Zeynep’i kendisinden sakladığı için hesap sorduğu ve Damla’nın “Bir çözüm bulamıyorum, ben ne diyeceğim Zeynep’e” sözleriyle yaşadığı iç çatışmalarını anlattığı görülüyor.

Adnan, Zeynep’e “Birlikteyiz diyeceksin” sözüyle, Damla ile olan birlikteliğini de resmen ortaya koyacak.

Alev, Adnan’ın gerçeği öğrenmesinden sonra madem “Zeynep babasının kim olduğunu biliyor, annesinin de kim olduğunu bilecek” sözleriyle Damla’ya baskı yapacak. Damla, Zeynep’e gerçeği söyleyecek mi onu 4. bölümde göreceğiz ancak diziyi takip edenlerin bir itirazı var.

Damla ve Adnan arasında gelişen ilişki, izleyiciyi hiç mutlu etmiyor.

Damla’nın, yıllar önce aşık olduğu ve bir kız çocuk dünyaya getirdiği Adnan’a aşık olması, işleri iyice arapsaçına döndürüyor.

İzleiyici, Adnan ve Alev’in bir araya gelmesinin doğru olacağını söyleyerek, Damla’nın Adnan ile olan birlikteliğini kabul etmiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda yoğunlukla Damla’ya kızan izleyicileri, ablasının eski aşkına Damla’nın yakınlığı rahatsız etmeye başlamış anlaşılan.

Damla’nın Adnan’la evlenmesi ve Zeynep’in gerçeği öğrendikten sonra bu ilişkiye bakışını tartışan izleyiciler, iki kız kardeşin aynı adama aşık olmasını kabullenemiyor.

Durumun izleyiciyi gittikçe kızdırdığı ve tepki verdikleri yorumlarına da yansıyor.

Alev’in ortaya çıkmasıyla durum değişir mi henüz bilmiyoruz ancak yeni bölümde ev ahalisinin de öğreneceği tanıtımdan anlaşılıyor. Evdeki fettan yenge, Alev’i görüyor.

Dizinin başından beri Zeynep’i paylaşamayan Damla ve Alev arasındaki durum, ‘Doğuran mı, büyüten mi anne?’ tartışmalarına neden olurken, bu kez de Damla’nın, ablasının eski aşkıyla olması konusu iyiden iyiye tartışılmaya başlandı.