Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisi, göz yaşları içinde ekrana veda etti! Ağlama Anne final bölümünde neler oldu?

Ağlama Anne dizisi, göz yaşları içinde ekrana veda etti! Ağlama Anne final bölümünde neler oldu?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de yayınlanan Ağlama anne dizisi 13. bölümüyle ekrana veda etti. Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın baş rolünde oynadıkları dizi, beklentileri karşılayarak bölüm sonunda sevinç göz yaşlarıyla bitti.

Reytingleri düşük olan dizi, erken final yaparken, final bölümünde beklenmeyen gelişmeler yaşandı.

Damla ve Alev’i suçlamak için kızını bakıcısı ile birlikte başka bir eve götüren ve Alya’nın kaçırıldığı ihbarını yapan Özlem, ortalığı birbirine kattı.

Damla, Alev ve Sabit göz altına alınırken, Alya’nın yerini ise Adnan buldu ve her şeyin Özlem’in başının altından çıktığını anladı.

Bu arada kızlarına zulmeden Adnan’ın babası Çetin’den hesap sormaya giden Hasan, yaşanan tartışma sırasında Çetin’i bıçakladı. O sırada yanlarında olan Cansu’nun da bebeğinin babası olduğunu söylediği Çetin’in yasak ilişkisi ortaya çıkınca, karısı da büyük bir şok yaşadı.

Hasan, cezaevine götürülürken, Alev’e yıllardır yapmadığı babalığı yapmış ve kızını sahiplenerek ona yıllarca acı çektiren, tehdit eden, torununu kabul etmeyen Çetin’den de intikamını almıştı.

Ağlama Anne dizisi, göz yaşları içinde ekrana veda etti! Ağlama Anne final bölümünde neler oldu? 8

Zeynep ise gerçek annesinin Alev olduğunu öğrendi ama bir süre bunu kabullenmekte zorlandı. Damla, dilerse Alev’e anne diyebileceğini onu anlayışla karşılaşacağını, hep yanında olacağını söyledi.

Alev, Zeynep’in kendisini affetmesini beklerken büyük vicdan azaplarıyla boğuşup durdu. Bu süreçte en büyük destekçisi de Ali Osman oldu.

Ali Osman, Alev’in babası Hasan’ı cezaevinde ziyaret etti ve sürpriz bir şekilde kızı ile evlenmek istediğini söyleyerek onu istedi, Hasan bu isteğe olumlu yanıt verirken, kızını ona emanet ettiğini söyledi.

Ağlama Anne dizisi, göz yaşları içinde ekrana veda etti! Ağlama Anne final bölümünde neler oldu? 9

Ali Osman, daha sonra Alev’in annesine giderek onu istedi. Tam o sırada Zeynep de annesinin yanına giderek, onu anlamaya çalıştığını, yaşananları atlatmak için birarada olmaları gerektiğini söyleyerek onu alıp eve getirdi.

Ali Osman’ın o esnada kendisini babasından istediği ve sonra da annesine geldiğini öğrenen Alev, büyük bir tepki verdi. Kendisinin haberi olmadan nasıl böyle bir işe kalkıştığını sorarak öfkeli bir şekilde çıkıştı.

Ali Osman neye uğradığını şaşırdı. Ancak Alev, bir anda gülmeye başlayınca şaka yaptığını anladı. Herkesin kahkahaları arasında Ali Osman, Alev’e evlilik teklif etti ve yüzüğü taktı.

Zeynep ise Alev’e en güzel hediyeyi verdi o anda. Alev’i tebrik ederken ona ilk kez ‘anne’ diye seslendi.

Damla, Alev ve Zeynep, birbirlerine mutluluk göz yaşları içinde sıkı sıkı sarıldılar ve tüm aile sonunda bütün acıları geride bırakıp kenetlenmenin mutluluğuyla bir araya geldiler.

İşte Ağlama Anne dizisinin önemli sahnelerinden bazıları:

Ali Osman, Alev’i annesinden istiyor…

Damla Zeynep’e, kararı ne olursa olsun onun yanında olduğunu anlatıyor…

Hasan’ın Çetin’i bıçakladığı o sahneler: