Ana sayfa Dizi Haberleri Mahir’in yeni yıldan en büyük dileği… Bir Litre Gözyaşı dizisinde hüzünlendiren sahne

Mahir’in yeni yıldan en büyük dileği… Bir Litre Gözyaşı dizisinde hüzünlendiren sahne

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Kanal D’de dün akşam 13. bölümü yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde, sonu kötü de bitse, ekran başındaki izleyenleri mutlu eden bir sahne ekrana geldi.

Mahir’in annesinin baskısından sıkılıp evden ayrılmasından sonra Cihan ile birlikte gittikleri dağ evindeki romantik anları, diziyi izleyenlerin de uzun süredir beklediği itirafları beraberinde getirdi.

Hande’nin bir an olsun takibi bırakmadığı çift, birlikte romantik bir akşam geçirdiler. Mahir, yeni yıldan en büyük dileğinin Cihan olduğunu söylediği sahneyle, izleyenleri de Cihan’ı da çok mutlu etti.

Cihan’ın bir şekilde uzak durmaya çalıştığı ama aşkını da saklayamadığı Mahir’e yakınlaştığı o anlara, sosyal medyadan da pek çok yorum yağdı.

Mahir'in yeni yıldan en büyük dileği... Bir Litre Gözyaşı dizisinde hüzünlendiren sahne 7

Hande, iki aşığı birlikte görünce küplere binip, Mahir’in annesine ispiyonladı ama iki aşık yine de birlikte uzun keyifli ve huzurlu bir akşam geçirdiler.

Sabah olduğunda Mahir’in annesi, Cihan’ın annesini de alıp onların yanına geldiğinde Cihan ve Mahir çok şaşırırken, Ayla, Cihan’ın çok üstüne gitti. Baskıya dayanamayan Cihan bayıldı ve soluğu hastanede aldılar.

Ancak Figen, her zamanki gibi kızına anlayışla yaklaşıp önemli olanın onun mutluluğu olduğunu hatırlatmayı ihmal etmedi.

İşte sosyal medyada ‘en güzel yılbaşı dileği’ diyerek paylaşılan o romantik anlar:

Benim yeni yıldan tek dileğim sensin. Bu dileği gerçekleştirebilir misin?

Bir Litre Gözyaşı 13. Bölüm Özeti:
Annesinin Cihan ile konuşup aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande ise çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar. İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir. Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!