Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde ortalık fena karışacak! Adnan, gerçeği söylemek için mi o eve gitti?

Ağlama Anne dizisinde ortalık fena karışacak! Adnan, gerçeği söylemek için mi o eve gitti?

tarafından zk zk

ATV’de yayınlanan Ağlama Anne dizisinin yeni bölümü 11 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizinin 6. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Adnan’ın karısı, Damla’nın evine gidip kocası ile Damla’nın bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Bunun üzerine babasından tokat yiyen Damla’nın imdadına Adnan yetişecek. Tanıtımın sonunda Adnan’ın Zeynep ile ilgili gerçeği açıklayıp açıklamayacağı büyük merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Zeynep’in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep’in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir.

Damla, Alev’in de etkisiyle Adnan’dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep’in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir.

Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep’e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir. Alev ve Ali Osman, Zeynep’i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir?

Öte yandan Adnan’ın boşanma davası açtığını öğrenen Özlem ise tekrar hareketlenir. Bu kez tüm ailenin kucağına bombayı bırakmıştır.

Büyük bir zan altında kalan Damla’yı Adnan temize çıkarmanın peşine düşer. Ancak yaptığı hamle sonucunda Zeynep’in hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.

İşte 6. bölüm 2. tanıtımı: