Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde Zeynep için zor günler yeni başlıyor!

Ağlama Anne dizisinde Zeynep için zor günler yeni başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de dün akşam 6. bölümü ekrana gelen Ağlama Anne dizisinde Zeynep gerçeği öğrendi.

Adnan’ın karısı Özlem’in evlerine gelip Damla’nın kocası ile birlikte olduğunu söylemesinden sonra evde kıyamet koptu. Damla’ya tokat atan ve çok ağır sözler söyleyen babası, Zeynep ile ikisini evden kovdu.

Tam o sırada kapı çaldı ve olanları Özlem’den duyan Adnan eve geldi. Damla’nın babasına karısının anlattıklarının doğru olmadığını, Damla ile görüştüğünü çünkü Zeynep’in babası olduğunu söyledi.

Ağlama Anne dizisinde Zeynep için zor günler yeni başlıyor! 7

Üst katta bu sözleri işiten Zeynep şoke oldu! Damla ile birbirlerine bakarken bölüm final yaptı.

Gelecek hafta yayınlanacak 7. bölümde ise gerçeği öğrenen Zeynep’in kafasının çok karıştığı, darmadağın olduğu görülüyor. Bu arada Alev de olanlara şahit oldu ve çaresiz bir şekilde Zeynep’i izlemekte. Başına gelenlerden sonra daha kendisini toplamadan Adnan’ın babası olduğunu öğrenen Zeynep için zor bir dönem başlıyor.

Okulda Mert ile dertleşen Zeynep’i kötü bir sürpriz bekliyor. Özlem, Mert’in Zeynep’in elini tuttuğunu görünce büyük şok yaşayacak.

İşte Ağlama Anne 7. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zeynep’in yaşadığı talihsiz olayın yankıları devam etmektedir. Adnan ve Damla da Zeynep’in başına gelenlerin sorumlusunun Özlem olduğunu öğrenir.

Damla, Alev’in de etkisiyle Adnan’dan uzak durmaya karar verir. Adnan, çevrelerinde olduğu sürece Zeynep’in zarar görmeye devam edeceğini düşünmektedir.

Olay, okulda da bomba etkisi yaratmıştır. Disiplin kurulu tarafından Zeynep’e soruşturma açılmış ve savunması istenmiştir. Alev ve Ali Osman, Zeynep’i okuldan atılmaktan kurtarabilecek midir?

Öte yandan Adnan’ın boşanma davası açtığını öğrenen Özlem ise tekrar hareketlenir. Bu kez tüm ailenin kucağına bombayı bırakmıştır.

Büyük bir zan altında kalan Damla’yı Adnan temize çıkarmanın peşine düşer. Ancak yaptığı hamle sonucunda Zeynep’in hayatı hiçbir zaman eskisi gibi olmayacaktır.