Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de bir cinayet itirafı daha geliyor!

Ufak Tefek Cinayetler’de bir cinayet itirafı daha geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de yarın akşam 41. bölümü yayınlanacak olan dizinin 2. tanıtımı da ekrana geldi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Mert Fırat ve Bade İşçil’in oynadıkları dizide Arzu’nun ölümünden sonra ortalık iyice karışıyor.

Herkesin katili aradığı, birbirini suçladığı bir süreçte Mehmet, Arzu ile evlendikleri dağ evine herkesi çağırıp bir anma düzenlemek istiyor. Ancak yemekte ortalık karışıyor.

Burcu Arzu’nun bir manyak olduğunu söylerken, Pelin de Edip’in katili olduğunu söylüyor. Yemeğin sürpriz misafiri cinayet masasından baş komiser Kemal ise duydukları karşısında herkesi şüpheli ilan ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de bir cinayet itirafı daha geliyor! 7

Bu arada Mehmet’in bir arabayı uçurumdan aşağı ittiği görülüyor. 2. tanıtımda ise ‘Yaptım, öldürdüm onu’ sözleri duyuluyor.

Sarmaşık’ta yeni bir cinayet daha mı işlenecek? Mehmet, kimi öldürdü ya da öldürdüğünü sanıyor?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor!

Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları her şeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

İşte Ufak Tefek Cinayetler 41. bölüm 2. tanıtımı: