Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinin finalinde çok ağlayacağız!

Ağlama Anne dizisinin finalinde çok ağlayacağız!

tarafından zk zk
Atv’de yayınlanan Ağlama Anne dizisi, Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelecek.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın oynadıkları dizide en çok merak edilen, Alev’in kızına gerçeği açıklayıp açıklamayacağı idi.

Dizinin final bölümünden yayınlanan 2. fragmanda, Hasan, kızını tehdit eden Çetin’in evine gidiyor. Adnan’ın da olduğu evde büyük bir tartışma yaşanacak.

Ağlama Anne dizisinin finalinde çok ağlayacağız! 7

Bu arada Alev, herkesin olduğu bir anda Zeynep’e 18 yıldır cezaevinde olduğunu, bir kızı olduğunu anlatıyor. Zeynep, meraklı gözlerle neden onunla görüşmediğini soruyor. Alev, onu öldürmek istediğini şimdi bir annesi olduğunu söylüyor. Zeynep, durumu hala anlamıyor ve onun nerede olduğunu soruyor, Alev ise göz yaşları içinde “Karşımda” yanıtını veriyor.

Zeynep’in gerçeği öğrendikten sonra annesini affedip affetmeyeceğini ise final sahnesinde izleyeceğiz.

İşte 13. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zeynep, Adnan’ı baba olarak kabullenmeye başlar. Tam her şey duruldu derken Pınar sayesinde gördüğü fotoğraflar Hasan’ın yeniden patlamasına sebep olur. Zeynep, ne olduğunu anlamadan dedesinin peşinden hastaneye gider. Onu oradan kim kurtaracak?

Adnan, boşanma işlemlerini askıya almışken Özlem, Zeynep’i kaçıran kişi olduğunu kimlere kendi ağzıyla söyleyecek? Peki bu son damla Özlem’in başına ne gibi işler açacak?

Alya’dan kim ne ister? Bu defa polisler kimin için ve neden gelmiştir?