Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlata ağlata final yaptı! Bir Deli Rüzgar, acı bir sonla ekrana veda etti!

Ağlata ağlata final yaptı! Bir Deli Rüzgar, acı bir sonla ekrana veda etti!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Bir Deli Rüzgar dizisi, reytinglerde başarı sağlayamayınca, 6. bölümüyle dün akşam ekrana veda etti.

Dizi, ne yazık ki kötü bir sonla veda ederken, Gökçe’nin yıllar sonra karşılaştığı babasını sadece bir kaç dakika görmesinden sonra ölmesi, izleyiciyi de üzdü.

Ayhan Kozal, Gökçe’ye babasını bulabileceğini söyleyip, üvey babası Halit’ten bir ipucu, bilgi ister. Halit, Nazan’ın odasında bir vesikalık fotoğraf bulur. Gökçe babası ile ilgili sorular sorsa da annesi anlatmak istemez.

Uğur da kendi geçmişiyle ilgili belgeleri karıştırırken bir fotoğraf bulur ve bu fotoğraf, tüm soruların cevabıdır. Halit’in bulduğu fotoğraf ise Eşref Çınar’a aittir. Yani Melike’yi yıllarca tehdit eden nam-ı diğer Kuzgun’a.

Kuzgun’un Gökçe’nin babası olduğu ortaya çıkar ve Uğur, Melike’den onunla ilgili tüm bilgileri öğrenmek ister. Melike öldüğünü söylese de Uğur onu bulmak için çabalar ve sonunda karşısına çıkar.

Ağlata ağlata final yaptı! Bir Deli Rüzgar, acı bir sonla ekrana veda etti! 8

UĞUR, EŞREF’İN PEŞİNE DÜŞÜYOR….

Uğur, annesini yıllarca tehdit eden ve kendisinden ayrılmak zorunda bırakan Kuzgun ile ilgili Ramo’yu görevlendirir. Kuzgun Antepli Murat’ın adamıdır. Halit bulduğu vesikalık fotoğrafla birlikte bir banka dekontu da getirmiştir. Ayhan Kozal Halit’e bunların karşılığında yüklüce bir para verir.

GÖKÇE BABASININ ADINI ÖĞRENİYOR

Ayhan Kozal, elindeki vesikalık fotoğrafı Gökçe’ye uzatır ve babasının Eşref Çınar olduğunu açıklar. Gökçe bunu neden yaptığını sorar.

Gökçe fotoğrafı alarak annesine giderek babası ile ilgili bilgi ister. Annesi onun tehlikeli bir kişi, İstanbul’u haraca bağlayan biri olduğunu anlatır.

Bu arada Uğur da Melike’nin babasına ulaşır ve onu bara getirir. Sahneye çıkan Gökçe, şarkı söylerken bir anda karşısında babasını görür. Kimseye Etmem Şikayet şarkısını birlikte söylemeye başlarlar. Fakat o anda kalabalık arasından bir kişi silahını çeker ve Kuzgun’u vurur. Gökçe, daha 5 dakika önce kavuştuğu babası gözlerinin önünde ölür ve sinir krizi geçirir.

Diziyi takip edenler, Gökçe’nin yaşadığı ızdıraba çok üzüldü. Dizinin mutsuz sonla bitmesi herkesi şaşırtırken, Gökçe’nin babasını bulmak için şöhret olma çabaları ve en sonunda şarkı söylediği sahnede onun ölümünü izlemesi, dizinin final sahnesini izleyen herkesin içini sızlattı.

Ağlata ağlata final yaptı! Bir Deli Rüzgar, acı bir sonla ekrana veda etti! 9

MELİKE’NİN BABASI KURTULUYOR

Bu arada Melike Candan ailesinin yanına gider. Orada kalmak istediğini söyleyince kız kardeşi karşı çıkar ama artık gazinoda çalışmadığını ve babasını hapisten çıkaracak bir yol bulduğunu söyler. Ailesi bu duruma çok sevinmiştir. Reşat Batur, Melike’nin babasının hapse düşmesine neden olan kişiyi bulup tehdit eder ve ifadesini geri almasını söyler.

Melike Candan’ın babasını hapisten kurtarmak için Reşat’ın tehdidi işe yaramıştır. Arabacı Sadık verdiği ifadeyi geri çeker.

İşte diziye gelen yorumlar: