Ana sayfa Sosyal Medya Ağzının suyunu akıtacak bir rol! Sera Kutlubey, yeni rolüne tutkuyla bağlandı!

Ağzının suyunu akıtacak bir rol! Sera Kutlubey, yeni rolüne tutkuyla bağlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyilik dizisinde Damla karakterini canlandırmaya başlayan Sera Kutlubey, birçok hayranına şaşkınlık yaşattı. Gençliği ve güzelliği ile yeni dizide farklı bir imaja bürünen ve hayranlarının da ilgisini fazlasıyla çeken oyuncu, canlandırdığı Damla karakteriyle de beklenmedik bir adım attı.

İsmail Demirci ve Hatice Şendil ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına döndü ama bu hayranlarını hem memnun eden hem de rahatsız eden bir geri dönüş oldu. İzleyiciler memnun çünkü yeni bir rolle yeniden ekranda, ama bazı fanatik hayranları ise yuva yıkan bir kadın karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmasından rahatsız.

Sera Kutlubey, kariyeri adına kendisine yeni bir deneyim fırsatı sunmakta olan Damla karakterinden çok etkilendi. Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, iyilik kavramını çok ters bir noktadan ele aldıklarını anlattı.

Sera Kutlubey, dizi ve karakter hakkında şu bilgileri verdi: “Anlatımı ile, üslubu ile çok farklı bir hikaye izleyeceğiz. O yüzden çok heyecanlıyım. Senaryoyu ilk okuduğumda çok heyecanlandım. Çünkü, hiç durmuyor, çok dinamik ve her sahne hikayeye hizmet ediyor. Bence bu bir senaryo için çok önemli. Aynı zamanda bu hikayeyi daha farklı kılan özelliklerden birisi de Damla ile Neslihan’ın abla-kardeş ilişkisi. Orada da çok farklı şeyler bekliyor olacak.”

Ağzının suyunu akıtacak bir rol! Sera Kutlubey, yeni rolüne tutkuyla bağlandı! 7

İyilik dizisini hem dinamik hem heyecanlı hem de eğlenceli bir işin içinde olduğunu anlatan genç oyuncu, daha ikinci bölüm yayınlanmasına rağmen performansı ile hayranlarından büyük övgüler alıyor.

Sera Kutlubey, seksiliğini de yansıttığı Damla karakteri ile öyle farklı bir imaja büründü ki, takipçileri onu bu halde görmeyi beklemiyordu. Özellikle saçlarını kısaltan ve siyaha boyatan oyuncu, bu görüntüsü ile çok farklı bir imaj ortaya koydu.

Damla karakterinin kendisine geniş bir oyun alanı sunduğunu belirten Sera Kutlubey, “Öncelikle bir oyuncunun ağzını sulandıracak bir rol. İnanılmaz bir oyun alanı var. Eğlenceli, tutkulu, yaşamayı seven, aynı zamanda biraz da hastalıklı bir karakter Damla. Geçmişinde çok yara almış, şu anda anlatamayacağım başka dertleri var. O sebeple bazı hatalar yapıyor. Yaptığı hataların da bir temeli var. Bu karakter kurulumu için de benim için çok önemli bir şey” dedi.